Windows 7 Extended Security Update-program er nu tilgængelig

0
136

af Martin Brinkmann December 02, 2019 i Windows – Sidste Opdatering: December 02, 2019 –
4 kommentarer

Microsoft vil i slutningen støtte til selskabets Windows 7 operativsystem på januar 14, 2020, samme dag som sikkerhedsopdateringer er gjort tilgængelige for sidste gang for operativsystemet.

Mens der er ikke nogen officiel muligheder for private brugere af Windows 7 for at forlænge støtte, lønnet eller ulønnet, virksomheder og organisationer kan betale Microsoft for at forlænge støtte med op til tre år. Vagtselskab 0Patch afsløret planer om at frigive (nogle) sikkerhedsopdateringer til Windows 7 gratis, når Microsoft ender støtte.

Microsoft afslørede programmet til Virksomhedens kunder i 2018, og for ikke-Enterprise virksomheder i 2019.

Virksomhedens kunder kan betale Microsoft for $50, $100 eller $200 om året, og bruger til at udvide Windows 7 Pro eller Enterprise support. Det er uklart, på det tidspunkt, hvis i Windows 7 Ultimate enheder kan også få udvidet support, eller hvis støtte er reserveret til Pro og Enterprise-udgaverne udelukkende.

Små virksomheder kan også betale Microsoft for udvidet støtte til Pro og Enterprise-udgaverne, men disse virksomheder betaler per enhed og ikke brugeren. Prisen for at udvide support for Windows 7 Pro maskiner er det samme, at Virksomhedens kunder betaler per bruger der henviser til, at det er halvdelen af det for Virksomhedens maskiner.

Kunder, der har aktiv subscription licenser til Windows 10 Enterprise E5, Microsoft 365 E5, Microsoft 365 E5 Sikkerhed, eller Windows VDA E5 vil modtage de første år af Windows 7 ESU støtte som en ydelse i henhold til Microsoft (kun tilgængelig for volumenlicenskunder).

Virksomhedens kunder kunne deltage i Extended Security Update program i April 2019 allerede mens de Små kunder måtte vente til December med at deltage i programmet.

extended security updates windows 7

Microsoft har udgivet en opdatering, der kontrollerer, om Windows 7 SP1 eller Server 2008 R2 SP1-enheder kan få Udvidet Sikkerhedsopdateringer. Denne opdatering er en pakke, der kun er tilgængeligt via Microsoft Update-Kataloget hjemmeside (eller WSUS) i skrivende stund.

Følgende forudsætninger er til stede:

  1. 4474419 SHA-2 kode-signering støtte opdatering til Windows Server 2008 R2, Windows 7 og Windows Server 2008: 23 September 2019
  2. 4490628 Servicering stak opdatering til Windows 7 SP1 og Windows Server 2008 R2 SP1: 12. Marts 2019
  3. 4516655 Servicering stak opdatering til Windows 7 SP1 og Server 2008 R2 SP1: September 10, 2019
  4. 4519976 oktober 8, 2019—KB4519976 (Månedlige Opdateringspakke)
  5. Installere og aktivere ESU-tasten. Se denne artikel for at få vejledning. Små virksomheder har brug for at købe ESUs fra Cloud-Løsning Udbydere.

Transaktioner generere unikke nøgler.

Hver enkelt transaktion for Windows 7 ESU-licenser vil generere en unik MAK-nøgle. Hvis en kunde køber Windows 7 ESUs på flere punkter i tid, CSP partnere vil være i stand til at se den fulde liste af transaktioner i Partner-Center for kunden. Kunden vil også se den MAK-nøgler og tilhørende licenser i deres Microsoft 365 Admin-Center.

Afsluttende Ord

De oplysninger, som Microsoft tilbyder, er spredt på tværs af flere websteder og egenskaber, og det er ganske vanskeligt at få et klart billede af de krav og anvisninger. Ting som mangler oplysninger om Windows 7 Ultimate gøre tingene endnu mere komplicerede. Om Microsoft formår at gøre tingene lettere for kunderne, er endnu uvist.

Nu kan Du: har du stadig køre-enheder med Windows 7? Hvad vil du gøre, når januar 14, 2020? (via Født)