Mozilla lanserer Firefox Privat Nettverk VPN for $4.99 per måned

0
1042

av Martin Brinkmann på desember 03, 2019 i Firefox –
13 kommentarer

Mozilla fortsetter å utvide sine produkter og tjenester utover Firefox nettleser. Firefox Privat Nettverk ble lansert som det første produktet av fornyet Test Pilot program som Mozilla lagt på is tidligere i år.

Mozilla lanserte det for Firefox-brukere i Usa på den tiden, og som en nettleser proxy bare. Systemet fungerer på samme måte til tredjepart VPN-løsninger for Firefox i at det beskytter brukerens data og personvernet ved å rute trafikken gjennom Eget Nettverk servere.

Firefox-brukere som trengs for å installere Firefox Privat Nettverk utvidelse for å gjøre bruk av den medfølgende nettleser-nivå beskyttelse.

firefox private account

I dag, Mozilla, Mozilla avduket neste trinn i prosessen. Fortsatt er bare tilgjengelig for brukere fra Usa, organisasjonen lansert en full Firefox-merkede VPN-tjeneste.

VPN-tjenesten er kun tilgjengelig for Windows 10 på tidspunktet for skriving og $4.99 per måned er en innledende tilbud. Mozilla lover å slippe versjoner for Android og iOS, Chromebook, Mac og Linux i fremtiden.

Firefox Privat Nettverk kunder som betaler for full beskyttelse få tilgang til om lag 30 regioner, og du kan bruke tjenesten på opptil fem enheter.

VPN-tjenesten er levert av Mullvad bak kulissene og bruker WireGuard, en ny VPN-protokoll.

Den underliggende politikk Mullvad er at vi lagrer aldri noen aktivitet logger av noe slag. Vi har stor tro på å ha en minimal oppbevaring av data politikken, fordi vi ønsker å være anonym.

Mullvad har en streng ingen logging politikk og regnskap bruke et nummer som er systemet som holder styr på de resterende timer bare. Tjenesten støtter flere betalingsmetoder, inkludert tradisjonelle metoder som kan avsløre informasjon og systemer som ikke avsløre disse opplysningene, for eksempel transaksjoner med kontanter eller Bitcoin.

Full-enheten VPN-beskytter hele enheten mens de kikker forlengelsen bare Firefox aktivitet. Et gratis alternativ er gitt, og selv om Mozilla endret noen av sine valg, er ikke veldig praktisk å bruke.

Kjernen grunnen er at man-timers passet er tilordnet til gratis brukerkonto og at de er begrenset til 12 i dag (i motsetning til 4 tre-timers passerer tidligere). Betyr: selv om du er koblet til tjenesten for bare et minutt, vil du kaste bort en av de tilgjengelige time passerer.

Prisen på $4.99 er en introduksjonspris som er tilgjengelig i beta. Mozilla har ikke avslørt pris på at det vil laderen etter beta slutt, men det er svært sannsynlig at det vil kreve mer enn $4.99 for et månedlig abonnement. Mullvad anklagene om $5.50 (5 Euro) per måned for en måned av tilgang til tjenesten.

De fleste VPN-tjenester, for eksempel NordVPN, tilbyr rabatter når kundene abonnerer for lengre perioder. Om dette er tilfellet for Firefox Private Network-kontoer, gjenstår å se.

Den $4.99 sette Mozilla er å tilby et sted i midten når det kommer til pris. Det er billigere VPN-tilbydere der ute, men også flere som tar mer enn $5 per måned.

Avsluttende Ord

Mozilla planlegger å kjøre beta i Usa “i tidlig 2020” å utvide tjenesten til andre regioner “snart etterpå”. Interesserte brukere kan bli med på en venteliste for å bli varslet når tjenesten blir tilgjengelig i sin region.

Mozilla har en fordel over andre VPN-tilbydere; organisasjonen kan integrere tjenesten i en eller annen form i Firefox nettleser for å annonsere den betalte versjonen for brukerne direkte. Mozilla ikke avsløre om det er planer om å gjøre det, men det kan hjelpe organisasjonen komme unna med noe høyere priser enn konkurrerende tilbud.

Nå er Du: Hva er din ta på denne utviklingen? Har du noen gang jobbet med Mullvad?