Den brasilianske regering etablerer prisnedsættelse for Oracle-kontrakter

0
9

 Angelica Mari

Af Angelica Mari for Brazil Tech | 22. juli 2021 – 00:05 GMT (01:05 BST) | Emne: Regering

Den brasilianske regering har etableret en prisnedsættelse for produkter og tjenester leveret af Oracle som led i en bredere øvelse for at rationalisere teknologiudgifterne i den føderale administration.

Prisfaldet blev beskrevet i den seneste virksomhedsaftale mellem den føderale regering repræsenteret af den digitale regeringssekretær Luis Felipe Monteiro og Oracle-kontodirektør for den føderale regering, Tony Gomes Tonete.

Gyldigt i et år fra 13. juli 2021 fastlægger aftalen, at teknologileverandøren skal overholde standardlisten over produkter og tjenester og de tilsvarende beløb, der er fastsat af regeringen.

De priser, der er skitseret i et katalog offentliggjort ved siden af ​​aftalen, betyder en reduktion på 32% af forbundsregeringen i forhold til de priser, der blev defineret i 2019, da kataloger blev indført for at standardisere og reducere it-udgifter i bud på tværs af den føderale administration. Den første aftale med Oracle resulterede i en prisreduktion på 31,59% ifølge økonomiministeriet.

 Angelica Mari

Af Angelica Mari for Brazil Tech | 22. juli 2021 – 00:05 GMT (01:05 BST) | Emne: Regering

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here