NSW digitalt fotokort sæt skal rulles ud

0
12

 Aimee Chanthadavong

Af Aimee Chanthadavong | 15. september 2021 – 05:20 GMT (06:20 BST) | Emne: Innovation

 nsw-digital-photo-card.jpg

Billede: NSW-regering

New South Wales -regeringen sagde, at efter et vellykket forsøg vil det digitale fotokort blive rullet over hele staten i “kommende måneder”.

Som en del af retssagen kunne indehavere af NSW -fotokort, der bor i visse postnumre i det vestlige Sydney og Blue Mountains, tilmelde sig og bruge den digitale version af deres fotokort som en form for identitet på deltagende spillesteder og virksomheder inden for prøveområdet . Disse omfattede flaskebutikker, supermarkeder, dagligvarebutikker, apoteker, tobaksforhandlere, udvalgte Service NSW -centre, NSW -politi og lokalråd.

Den digitale version er tilgængelig via Service NSW -appen, som statsregeringen forsikrede om, at den er sikkert placeret i appen og låst med en nål til “yderligere sikkerhedsniveauer og beskyttelse mod identitetsbedrageri i forhold til plastik digitalt fotokort “.

Næsten 20% af de berettigede valgte ifølge statsregeringen at bruge den digitale version af kortet.

“Den digitale fotokortprøve giver indehavere af et fotokort i plastik i prøveområdet mulighed for at bruge deres mobilenhed til at handle med virksomheder, der tjekker ID, f.eks. apoteker, større forhandlere, telekommunikationer, dagligvarebutikker , tobaksforhandlere og apoteker, “sagde minister for digital og kundeservice Victor Dominello.

Se også: Hvordan Australiens teknologikyndige COVID-19-reaktion efterlader CALD-fællesskaber bag

Dominello sagde, at introduktionen af ​​det digitale fotokort ligger bag på populariteten af ​​det digitale kørekort, hvor der er nu 3,3 millioner NSW digitale licensindehavere – eller 60% af alle statslige chauffører.

“Service NSW-appen er hurtigt ved at blive en one-stop-butik til håndtering af regeringen-uanset om det er at tjekke sikkert ind på et sted som et supermarked, opbevare handelstilladelser eller forny rego-du kan gøre det hele med et par enkle klik, ” han sagde.

Den digitale licens blev lanceret i november 2019 og er også tilgængelig via Service NSW -appen.

Dominello afslørede også for nylig, at han arbejder med den føderale regering for at se, hvordan folks COVID-19-vaccinationscertifikat kan integreres med Service NSW-appen.

“Folk skal vise bevis for vaccination, før de går ind på bestemte spillesteder. Forestil dig dog at gå ind på din lokale pub, du skulle vise for eksempel: Service NSW -app for at tjekke ind, kørekort (bevis på alder), Medicare til vaccination. Dette ville ikke være en god kundeoplevelse, “tweetede han tidligere på måneden.

Dominello bekræfter, at piloterne til løsningen forventes at starte i første halvdel af næste måned.

Mere fra NSW -regeringen

NSW om at genopbygge digital licensplatform NSW Transport anvender AI og dataanalyse for at forbedre trafiksikkerheden NSW Department of Education ramt af cyberangreb TfNSW starter en ny kampagne for at ansætte 'hundredvis' af IT fagfolk

Relaterede emner:

Australien CXO Digital Transformation Tech Industry Smart Cities Cloud  Aimee Chanthadavong

Af Aimee Chanthadavong | 15. september 2021 – 05:20 GMT (06:20 BST) | Emne: Innovation

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here