EA fjerner eks-Raiders-træner Jon Gruden fra Madden efter e-mail-skandale

0
13

Electronic Arts fjerner den tidligere Las Vegas Raiders -træner Jon Gruden fra Madden NFL 22 efter rapporter om, at han havde brugt racistisk, homofobisk og kvindehadende sprog i e -mails. Gruden trådte tilbage som Raiders 'træner kort efter, at e -mails kom frem.

“EA Sports er forpligtet til at handle for at opretholde en inklusionskultur og retfærdighed,” siger EA i en pressemeddelelse. erklæring sendt til Madden NFL Twitter -konto. “På grund af omstændighederne ved Jon Grudens fratrædelse tager vi skridt til at fjerne ham fra Madden NFL 22. Vi erstatter ham med en generisk lighed via en titelopdatering i de kommende uger.”

Dette er ikke første gang, EA har foretaget ændringer i sin populære fodboldserie som reaktion på begivenheder i den virkelige verden. I 2020 ændrede virksomheden alle referencer til Washington Redskins i Madden NFL 21, efter at franchisen meddelte, at det ville droppe mærket. Tidligere New England Patriots tight end Aaron Hernandez blev fjernet fra NCAA Football 14 og Madden NFL 25 efter at være blevet dømt for mord i første grad i 2013. Og tidligere Baltimore Ravens, der løber tilbage Ray Rice blev trukket fra Madden NFL 15, efter at en video dukkede op af ham, der ramte hans kone.

Grudens e -mails var inkluderet blandt 650.000, der blev gennemgået som en del af en NFL -undersøgelse af arbejdsforseelser på Washington Football Team.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here