Google: Vores nye distribuerede sky kan køre fra dit datacenter til netværkets kant

0
9

 Liam Tung

Af Liam Tung | 14. oktober 2021 | Emne: Cloud

 Løser datasilo -udfordringen med en ny type arkitektur Se nu

Google har afsløret et nyt 'distribueret cloud' -tilbud af hardware og software, som det siger kan udvide sin cloud -infrastruktur til kundens datacentre og ud til kanten af netværket.

Den distribuerede sky bygger på Googles cloud-computing-forretning, da den jagter Microsoft og Amazon Web Services (AWS) i det offentlige, hybrid- og private skyrum.

Cisco, Dell, HPE og NetApp understøtter Google Distributed Cloud. Intel- og NVIDIA -hardware hjælper også med at levere 5G- og kantfunktioner. Ericsson og Nokia er om bord for at understøtte 5G -implementeringer til kantnetværk.

SE: Der er to typer kvanteberegning. Nu siger et selskab, at det vil tilbyde begge

Google Distributed Cloud Hosted tjener sine bestræbelser på at opbygge infrastruktur, der gør det muligt for europæiske kunder at løse digitale suverænitetsproblemer, som EU fremmer. Europa -Kommissionen har rejst bekymring over amerikansk lovgivning, såsom Clarifying Lawful Overseas Use of Data (CLOUD) Act, der ikke passer godt ind i EU's generelle databeskyttelsesforordning.

“Google Distributed Cloud Hosted kræver ikke tilslutning til Google Cloud på noget tidspunkt for at administrere infrastruktur, tjenester, API'er eller værktøj og bruger et lokalt kontrolfly leveret af Anthos til operationer. Google Distributed Cloud Hosted vil være tilgængeligt i forhåndsvisning i den første halvdelen af ​​2022, “bemærker Google.

Google annoncerede sidste måned en aftale med Tysklands T-Systems om at bringe Google Cloud Platform til tyske kunder “på europæiske vilkår”. I sidste uge annoncerede den også en aftale med Thales om en fransk “Trusted Cloud”. Det har også fået en ny betroet skyaftale med cloud -divisionen af ​​det franske luftfartsselskab OVH, kaldet OVHcloud.

“Sammen bygger vi en suveræn cloud services -portefølje, der giver klienter fuld kontrol over deres data, software og operationer, samtidig med at de udnytter den fulde kraft af Google Cloud og opfylder kravene i den generelle databeskyttelsesforordning.” sagde Sylvain Rouri, CSO hos OVHcloud.

Cloud

Innovativ teknologi kommer til at ændre Linux i skyen Bedste cloud-certificeringer i 2021 Hvad tog Facebook ned Cloud-baserede e-mail-tjenester: Alt hvad du behøver at vide

Relaterede emner:

Digitale transformationsdatacentre CXO Innovation Storage Cloud TV  Liam Tung

Af Liam Tung | 14. oktober 2021 | Emne: Cloud

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here