The Plum Card® fra American Express anmeldelse

0
15

 Taylor Freitas

Af Taylor Freitas | 14. oktober 2021 | Emne: Kreditkort

Annoncørerklæring

Dette websted er en del af et affilieret salgsnetværk og modtager kompensation for at sende trafik til partnersider, såsom CreditCards.com. Denne kompensation kan påvirke, hvordan og hvor links vises. Dette websted omfatter ikke alle finansielle virksomheder eller alle tilgængelige finansielle tilbud.

Når du driver en lille virksomhed, er mange ting uforudsigelige. En dag lander du måske en kæmpe klient, der udløser en rekordmåned med salg. Den næste dag kan du miste en mangeårig indtægtskilde, som du har stolet på i årevis. Heldigvis designet American Express sit Plum Card® med disse små virksomheders cash-flow udfordringer i tankerne.

Hvis pengestrømmen er stram i en given måned, giver Plum Card dig mulighed for at udskyde en del af din betaling i 60 dage – uden renter. Eller i måneder, hvor pengestrømmen er stabil, kan du tjene 1,5% cashback, hvis du betaler din saldo tidligt. Ud over disse fleksible betalingsmuligheder har kortet flere andre interessante funktioner for små virksomhedsejere.

I denne Plum Card fra American Express anmeldelse dækker vi alt hvad du behøver at vide om kortet, herunder funktioner, fordele og ulemper og ofte stillede spørgsmål. Fortsæt med at læse for at lære mere og beslutte, om Plum Card er det rigtige for din virksomhed.

American Express ansvarsfraskrivelse

Vilkår gælder for American Express fordele og tilbud. Tilmelding kan være påkrævet for udvalgte American Express -fordele og -tilbud. Besøg americanexpress.com for at lære mere.

American Express

American Express Plum Card® < /h2>

Et overblik

Årligt gebyr: $ 250

Introduktion ÅOP: Ikke relevant

Almindelig ÅOP: Ikke relevant

Kredit kræves: God til Fremragende

$ 500 nyt kortmedlemstilbud

1,5% cashback for tidlige betalinger

For flere detaljer, se priser og gebyrer

Se nu

Hvad er fordele og ulemper af Plum Card?

Fordele:

1,5% cashback, når du betaler din saldo tidligt

Udskyde din betaling i op til 60 dage, rentefri

Ingen udenlandske transaktionsgebyrer

Ingen forudindstillet udgiftsgrænse

Ulemper:

Højere årligt gebyr

Ingen bonuskategorier eller belønningspunkter

Velkomstbonus underordnet

< strong> Hvordan fungerer betalingsudskydefunktionen med Plum Card fra American Express?

For de fleste kortholdere vil muligheden for at udsætte regningsbetalinger være højdepunktet i Plum Card fra American Express. Denne funktion lader dig bære en rentefri saldo på dit kort i op til 60 dage-så længe du har foretaget din minimumsbetaling inden betalingsforfaldsdatoen.

Dette virker måske ikke som en vigtig funktion for nogle, men det kan gøre en stor forskel, hvis dit månedlige pengestrøm har en tendens til at være uforudsigelig. Hvis du har dette kort, kan du først prioritere dine mest kritiske forretningsudgifter og få mere tid til at betale dine andre regninger af.

Hvordan tjener du cashback med Plum Card fra American Express?

American Express belønner dig for at betale dit kort til tiden – selvom det kun er en del af den fulde saldo. Hver gang du betaler din saldo mindst 10 dage før slutdatoen for opgørelsen, får du ubegrænset 1,5% cashback på det beløb, du har betalt. Efter at American Express har modtaget din betaling, vil cashback -kreditten blive anvendt på din næste kontoudtog.

Det er dog værd at nævne, at du skal bruge en anstændig mængde penge, for at cashback -belønningerne kan opveje det årlige gebyr på $ 250. Faktisk bliver du nødt til at opkræve næsten $ 17.000 på dit Plum Card hvert år (og betale det tidligt af) for at bryde ud på det årlige gebyr.

Kan du optjene point eller belønninger med dette kort?

I modsætning til mange virksomhedskreditkort giver Plum Card fra American Express dig ikke mulighed for at optjene point eller belønninger. På samme måde er der ingen bonuskategorier til udgifter – kun det ubegrænsede 1,5% cashback -tilbud til tidlige betalinger.

Hvordan fungerer den forudindstillede udgiftsgrænse?

Det er vigtigt at nævne, at Plum Card teknisk set er et betalingskort, ikke et kreditkort. Med disse korttyper er der ingen forudindstillet udgiftsgrænse. I stedet justerer American Express din købekraft hver måned baseret på en række faktorer, herunder dine kortforbrugsvaner, kredithistorik og din økonomiske situation.

Indeholder Plum Card fra American Express et velkomsttilbud?

Nogle mennesker kan være berettiget til en særlig tilmeldingsbonus med Plum Card fra American Express. Lige nu kan nye kortmedlemmer optjene en kredit på 500 dollar efter at have brugt mindst $ 15.000 i de første tre måneders medlemskab. Du kan få flere detaljer på virksomhedens websted.

Hvilke andre frynsegoder følger med Plum Card fra American Express?

Uden for fleksibiliteten ved tidlig og sen betaling er der flere andre fordele, som ejere af små virksomheder kan sætte pris på, herunder:

Ingen udenlandske transaktionsgebyrer

Ingen årlige gebyrer på ekstra kort til medarbejdere

Mulighed for at indstille din egen faktureringscyklus

Adgang til korthåndteringsværktøjer, herunder American Express Business App og Vendor Pay by Bill.com

Biludlejningsforsikring og 24/7 Global Assist -hotline få adgang

Yderligere tjenester fra American Express, herunder købsbeskyttelse, udvidet garanti og konfliktløsning

Bundlinje

Alt taget i betragtning er Plum Card fra American Express sandsynligvis kun et godt valg for en lille procentdel af små virksomhedsejere. Specifikt vil vi foreslå at undersøge kortet, hvis dit månedlige pengestrømme og udgifter svinger betydeligt fra måned til måned. I disse scenarier kan Plum Card være en god mulighed, fordi det giver dig mulighed for at udskyde betalinger og ikke har nogen forudindstillet udgiftsgrænse.

For alle, der ikke har brug for disse funktioner, er der masser af andre kreditkort til små virksomheder at overveje – herunder dem med lavere årlige gebyrer og bedre belønningsprogrammer. Vi har inkluderet nogle af vores bedste anbefalinger herunder.

Ofte stillede spørgsmål

Hvem kan ansøge om et virksomhedskreditkort?

Du skal eje en virksomhed for at ansøge for et virksomhedskreditkort. Heldigvis kan definitionen af ​​”forretning” være ret bred og omfatter freelancere, folk, der sælger varer online, og endda undervisere eller hundevandrere. Så længe du genererer en form for indkomst gennem dit arbejde, kan du komme i betragtning til et virksomhedskreditkort.

Hvad er de særlige fordele ved små virksomheders kreditkort?

Hvis du har din egen virksomhed, er det vigtigt at holde dine personlige og forretningsudgifter adskilt. Med et virksomhedskreditkort ved du nøjagtigt, hvad du har brugt på arbejdsrelaterede udgifter i stedet for at skulle sortere gennem dine personlige kreditkortopgørelser og adskille forretningsgebyrer.

Andre fordele ved virksomhedskreditkort inkluderer en højere forbrugsgrænse, point og cashback -programmer og yderligere kort til medarbejdere.

Hvordan adskiller betalingskort sig fra kreditkort?

Opladningskort og kreditkort har mange ligheder, og vilkårene bruges undertiden om hverandre. Der er dog nogle vigtige forskelle at bemærke mellem de to korttyper.

Det mest bemærkelsesværdige er, at betalingskort ikke tillader dig at bære en saldo og skal betales fuldt ud ved afslutningen af ​​hver faktureringscyklus. (En lille undtagelse: Plum Card fra American Express lader dig udskyde din betaling med op til 60 dage.) Og i modsætning til kreditkort inkluderer betalingskort ikke en forudindstillet udgiftsgrænse hver måned.

Hvad er det bedste visitkort til ejere af små virksomheder?

Det bedste kreditkort til din lille virksomhed afhænger af en række faktorer, herunder virksomhedstypen, dine økonomiske mål og de funktioner, du har brug for fra din kreditkort.

Hvis du f.eks. leder efter et kort uden årligt gebyr, kan du overveje American Express Blue Business Cash ™ -kortet. Hvis du vil blive belønnet for dine forretningsudgifter, kan du tjekke Capital One Spark Cash Plus eller Business Platinum Card® fra American Express.

Relaterede emner:

Taylor Freitas

Af Taylor Freitas | 14. oktober 2021 | Emne: Kreditkort

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here