Train in je eigen tempo om een ​​Java-programmeur te worden voor slechts $ 10

0
13

Door ZDNet Academy | 14 oktober 2021 | Onderwerp: Diversen

Heb je altijd al gewild dat je in de lucratieve technische industrie zou kunnen werken, maar dacht je dat programmeertalen te moeilijk of te duur waren om te leren? Dan zul je heel blij zijn om te horen dat Java eigenlijk vrij eenvoudig te leren is en dat je in je eigen tempo kunt trainen met The Complete Java Developer Course: From Beginner to Master, die voor een zeer beperkte tijd wordt aangeboden voor slechts $ 10.

Aangezien deze cursus speciaal is ontworpen voor beginners om snel te kunnen beginnen met programmeren in Java, is er geen eerdere ervaring vereist om deze cursus te volgen. De inhoud bestaat uit 61 lezingen over 9 uur, en elk biedt praktische praktische codeeruitdagingen. U kunt dus alle code oefenen zodra u deze leert, waardoor u elke regel onder de knie krijgt. Je hebt toegang tot de lezingen via desktop of mobiele apparaten, en alle toekomstige updates zijn inbegrepen.

Door ZDNet Academy | 14 oktober 2021 | Onderwerp: Diversen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here