TriggerMesh cloud-native automatisering går open source

0
5

 Steven J. Vaughan-Nichols

Af Steven J. Vaughan-Nichols til Linux og Open Source | 14. oktober 2021 | Emne: Cloud

Du kan kalde det, TriggerMesh gør mange ting. Det er cloud-native integration, hændelsesdrevet skyautomatisering, Function-as-a-Service (FaaS) eller selvfølgelig serverløs computing. Uanset hvilket navn du bruger-TriggerMeshs skabere kan lide “servicefuld”-er spillet, der gør det muligt for dig nemt at koble, implementere og administrere skyfunktioner i kraftfulde programmer. Personligt synes jeg, det er praktisk at tænke på, at TriggerMesh tager DevOps -koncepterne for programmer som Ansible, Chef og Puppet og flytter dem fra operativsystemniveau til skylaget. Nu har TriggerMesh taget et stort skridt fremad ved at blive et open source-program.

Cloud

Innovativ teknologi kommer til at ændre Linux i skyen Bedste cloud-certificeringer i 2021 Hvad tog Facebook ned Cloud-baserede e-mail-tjenester: Alt hvad du behøver at vide

Relaterede emner:

Open Source Digital Transformation Data Centers CXO Innovation Storage  Steven J. Vaughan-Nichols

Af Steven J. Vaughan-Nichols til Linux og Open Source | 14. oktober 2021 | Emne: Cloud

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here