TriggerMesh cloud-native automatisering wordt open source

0
8

Steven J. Vaughan-Nichols

Door Steven J. Vaughan-Nichols voor Linux en Open Source | 14 oktober 2021 | Onderwerp: Cloud

Wat TriggerMesh doet, kun je heel veel dingen noemen. Het is cloud-native integratie, gebeurtenisgestuurde cloudautomatisering, Function-as-a-Service (FaaS) of, natuurlijk, serverless computing. Welke naam je ook gebruikt — de makers van TriggerMesh houden van “serviceful” — de game stelt je in staat om eenvoudig cloudfuncties te koppelen, implementeren en beheren in krachtige programma's. Persoonlijk vind ik het handig om te bedenken dat TriggerMesh de DevOps-concepten van programma's als Ansible, Chef en Puppet overneemt en van het besturingssysteemniveau naar de cloudlaag verplaatst. Nu heeft TriggerMesh een grote stap voorwaarts gezet door een open-sourceprogramma te worden.

Cloud

Innovatieve technologie gaat Linux in de cloud veranderen Beste cloudcertificeringen in 2021 Wat heeft Facebook offline gehaald Cloudgebaseerde e-mailservices: alles wat u moet weten

gerelateerde onderwerpen:

Open source digitale transformatie Datacenters CXO Innovation Storage Steven J. Vaughan-Nichols

Door Steven J. Vaughan-Nichols voor Linux en Open Source | 14 oktober 2021 | Onderwerp: Wolk

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here