TriggerMesh molnbaserad automatisering går öppen källkod

0
7

 Steven J. Vaughan-Nichols

Av Steven J. Vaughan-Nichols för Linux och öppen källkod | 14 oktober 2021 | Ämne: Cloud

Du kan kalla vad TriggerMesh gör många saker. Det är molnbaserad integration, händelsedriven molnautomatisering, Function-as-a-Service (FaaS), eller, naturligtvis, serverless computing. Oavsett vilket namn du använder-TriggerMeshs skapare gillar “service”-spelet är för att du enkelt ska kunna ansluta, distribuera och hantera molnfunktioner till kraftfulla program. Personligen tycker jag att det är praktiskt att tro att TriggerMesh tar DevOps -koncept för sådana program som Ansible, Chef och Puppet och flyttar dem från operativsystemnivån till molnskiktet. Nu har TriggerMesh tagit ett stort steg framåt genom att bli ett program med öppen källkod.

Cloud

Innovativ teknik kommer att förändra Linux i molnet Bästa molncertifieringar 2021 Vad tog ner Facebook molnbaserade e-posttjänster: Allt du behöver veta

Relaterade ämnen:

Datacenter för digitala transformationer med öppen källkod CXO Innovation Storage  Steven J. Vaughan-Nichols

Av Steven J. Vaughan-Nichols för Linux och Open Source | 14 oktober 2021 | Ämne: Cloud

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here