TriggerMesh-skybasert automatisering går åpen kildekode

0
11

 Steven J. Vaughan-Nichols

Av Steven J. Vaughan-Nichols for Linux og åpen kildekode | 14. oktober 2021 | Tema: Cloud

Du kan kalle det TriggerMesh gjør mange ting. Det er skybasert integrasjon, hendelsesdrevet skyautomatisering, Function-as-a-Service (FaaS), eller selvfølgelig serverløs databehandling. Uansett hvilket navn du bruker-TriggerMeshs skapere liker “serviceful”-spillet er for å gjøre det enkelt for deg å koble, distribuere og administrere skyfunksjoner til kraftige programmer. Personlig synes jeg det er praktisk å tenke på at TriggerMesh tar DevOps -konseptene til programmer som Ansible, Chef og Puppet og flytter dem fra operativsystemnivået til skylaget. Nå har TriggerMesh tatt et stort skritt fremover ved å bli et program med åpen kildekode.

Cloud

Innovativ teknologi kommer til å endre Linux i skyen Beste skysertifiseringer i 2021 Hva tok ned Facebook Cloud-baserte e-posttjenester: Alt du trenger å vite

Relaterte emner:

Open Source Digital Transformation Data Centers CXO Innovation Storage  Steven J. Vaughan-Nichols

Av Steven J. Vaughan-Nichols for Linux og Open Source | 14. oktober 2021 | Tema: Cloud

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here