Twitter testar annonser på det perfekta nya stället: direkt i svaren

0
13

Jag vet inte om dig, men jag känner ibland att Twitter är överbelastad med annonser i mitt flöde. Tyvärr verkar dessa annonser inte räcka för företaget eftersom det testar en ny plats att visa dem: mitt i konversationer.

Det nya annonsformatet testas på iOS och Android, och du kommer att se annonser efter det första, tredje eller åttonde svaret på en tweet om du är i testet, enligt Bruce Falck, Twitter: s intäktsproduktledare. Han delade en GIF om hur de nya konversationsannonserna ser ut:

In-konversationsannonsen ser ut precis som du förväntar dig , men jag kan inte säga att jag är ett fan. Twitter kan redan vara en ganska överstimulerande plats, speciellt om jag tar en risk genom att trycka på potentiellt uppvärmda svar; Jag vet inte om jag vill behöva kognitivt bearbeta annonser bland annat skräp som Elon Musk -imitatorer. Lyckligtvis verkar jag inte ha blivit utvald för testet ännu, så åtminstone för närvarande är alla konversationer jag läser annonsfria.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here