Ecoflow Delta Max: Batteridrevet generator kan få dig igennem de fleste strømafbrydelser

0
25

 David Gewirtz

Af David Gewirtz til DIY-IT | 15. oktober 2021 | Emne: Sikkerhed

 delta-max-pc-section-4-x-boost-1800x.png

Billede: Ecoflow

Hvad hvis du kunne have en nødgenerator, der ikke krævede benzin, kunne bruges inde i huset uden frygt for kvælning, ikke gjorde noget rod og var langt, langt mere støjsvag end en traditionel benzinmotor? Hvis du bor i et område, der er udsat for strømafbrydelser, kan det være en spilskifter.

Du kan følge mine daglige projektopdateringer på sociale medier. Sørg for at følge mig på Twitter på @DavidGewirtz, på Facebook på Facebook.com/DavidGewirtz, på Instagram på Instagram.com/DavidGewirtz og på YouTube på YouTube.com/DavidGewirtzTV.

Relaterede emner:

Hardware Security TV Data Management CXO Data Centers  David Gewirtz

Af David Gewirtz til DIY-IT | 15. oktober 2021 | Emne: Sikkerhed

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here