Deze USB-C- en Qi-accessoires vermenigvuldigen de oplaadopties voor uw apparaat

0
20

Ross Rubin

Door Ross Rubin | 24 november 2021 | Onderwerp: Hardware

USB 4 en Thunderbolt en DisplayPort, oh my! Laten we het hebben over dockingstations en hubs Nu bekijken

Ongeacht de laptop of smartphone die u gebruikt, aan het eind van de dag (vaak letterlijk) moet deze worden opgeladen. Ooit was de eenvoudige stekker of stroomsteen niet veel meer dan een utilitair aanhangsel. De toename van alternatieve oplaadmethoden, zoals de PD-standaard van USB-C en Qi, heeft echter een groot aantal creatieve opties ontketend, vooral wanneer meer dan één het sap nodig heeft.

USB-C PD Producten

De USB Power Delivery-standaard is goed op weg om een ​​bijna universele oplaadoptie te worden. Tegenwoordig kan het apparaten van stroom voorzien die 100 watt nodig hebben — en het bereidt zich voor om nog veel meer aan te kunnen. Maar zelfs met veel opladers die een combinatie van USB-C PD- en USB-A-connectoren bieden, gaan maar weinigen een stap verder.

Apple | pc's | Servers | Opslag | Netwerken | Datacenters

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here