Nieuwe Galaxy Tab A8 wordt binnenkort gelanceerd in India

0
24
Galaxy Tab A8

Samsung's onlangs aangekondigde Galaxy Tab A8 breidt uit naar meer markten, waaronder India. Amazon India heeft een teaserpagina geplaatst waarin de komst wordt aangekondigd van de betaalbare tablet die volgende maand wordt gelanceerd.

De 6,9 ​​mm-tablet wordt aangeprezen als de krachtigste Galaxy Tab A-tablet die wordt geleverd met een 2GHz octa-coreprocessor en een optie van 3GB of 4GB RAM, samen met 32GB, 64GB of 128GB opslagopties. Het beschikt over een 10,5-inch 1920×1200 (WUXGA) 16:10-scherm, Dolby Atmos-ondersteunde quad-speakers, 8 MP camera, 5 MP camera aan de voorzijde, microSD-kaartsleuf (tot 1 TB) en 7040 mAh batterij met 15 W adaptieve ondersteuning voor snel opladen .

De tablet wordt ook geleverd met Samsung-verbeteringen zoals Samsung Knox-ondersteuning, Samsung Kids, Samsung TV Plus, schermrecorder en nog een paar meer.

Noch Samsung India noch Amazon hebben de exacte lanceringsdatum of de prijs bevestigd, maar verwachten dat de tablet in het bereik van Rs zal liggen. 18.000-20.000.

Amazon-pagina

Via