Jeg nægter at bekymre mig om kvaliteten af ​​mit webcam

0
228

Jeg er netop den person, der bør bekymre sig om mit udseende på Zoom-opkald. Jeg mener ikke tilstanden af ​​mit hår eller udseendet af hormonel acne i mit ansigt. Jeg taler billedkvalitet. Brændvidde. Bokeh. Jeg har skrevet om og anmeldt kameraer og smartphones i over et årti. Jeg bruger videokonferenceplatforme gennem hele min arbejdsdag. Jeg ejer et godt kamera, som jeg kunne forbinde til min bærbare computer og bruge til Zoom-møder. Men det vil jeg ikke, og jeg er simpelthen ligeglad.

Jeg ved, hvor meget mere flatterende en længere brændvidde ville være end min MacBook Airs indbyggede vidvinkelobjektiv. Jeg har værktøjerne, viden og kraft til at bruge en blødt sløret baggrund bag mig. Hvis jeg gjorde det, ville jeg måske have mere respekt på møder. Mine kolleger scroller måske gennem et hav af thumbnails på vores personalemøde Zoom, og når de ser den rene professionalisme, som mit image udstråler, ville de tænke ved sig selv: “Man, Allison har virkelig noget sammen.” I stedet ser de det kornete billede af en person, der tydeligvis ikke har fået nok søvn og en rodet, modbydeligt fokuseret baggrund.

Jeg har værktøjerne, viden og magten til at bruge en blødt sløret baggrund bag mig

Jeg ville ønske, at jeg kunne give min apati skylden for træthed ved lockdown. Vi går ind i år tre af denne virus; på dette tidspunkt har pandemien haft flere falske afslutninger end Kongens tilbagevenden. Der er for mange rigtige ting at bekymre sig om, kunne jeg argumentere, som varianter og sagsnumre. Men jeg ved i mit hjerte, at jeg stadig ikke ville være ligeglad, selvom jeg kunne genvinde den følelsesmæssige energi, jeg bruger hver dag på at bekymre mig om, hvorvidt det offentlige rum, jeg er i, er ordentligt ventileret. Jeg er bare ikke interesseret.

Mange af mine kolleger bruger deres flotte kameraer til videoopkald, med specielle stativer og flatterende belysning. De ser fantastiske ud! Jeg bifalder deres indsats! Og for dem tror jeg, det handler om mere end bare at se lidt fancy ud på et Zoom-møde. Det er produktet af den fælles egenskab, der forener alle os nørder: lysten til at pille ved tingene.

Der er ting, jeg nyder at pille ved, og der er ting, jeg ikke gør. Jeg bruger de indbyggede højttalere på mit TV og den indbyggede kværn på min espressomaskine; lydnørder og espressonørder ville finde dette rædselsvækkende. På den anden side brugte jeg en betydelig del af sommeren 2020 på at forvandle min Animal Crossing-ø til Jurassic Park.

Det var et ægte kærlighedsarbejde.

Mange fornuftige mennesker ville betragte det som en dårlig brug af tiden. For mig var det prime fidus. Jeg er ligeglad med at pille ved mit webcam, men jeg vil gerne pille ved noget pixelkunst for at sikre, at jeg får tegnet “Fare: 10.000 volt” lige præcis på Tyrannosaurus rex-folden.

Så, mine andre nørder, pille løs – uanset om det er dit smarte webcam, den pc, du har bygget af reservedele, der ligger rundt omkring i din lejlighed, eller den perfekte espresso. Jeg vil være her og ligne en videokonferenceamatør, men du kan vædde på, at min Animal Crossing-ø er pletfri. Vi får alle brug for vores projekter at blive ved med at pille ved – det ser ud til, at vi heller ikke tager hjemmefra i 2022.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here