Apple säljer nya AirPods Pro som sammanfaller med Tigerns år på vissa marknader

0
236

Apple säljer nu en ny uppsättning AirPod Pros i specialutgåvan (via 9to5Mac) lagom till det kinesiska nyåret, som börjar den 1 februari 2022. Precis som föregående år av Oxen, Apple graverar en speciell emoji på AirPods Pro-fodralet — den här gången med temat Tigerns år.

Vid första anblicken verkar det som att bara standard tiger-emoji finns med på fall — men det visar sig att det bara är lite smarrigare med gnistrar och fyrverkerier som omger tigeransiktet toppat med en söt huva med en gullig tiger. Förutom det är den enda andra skillnaden att butikslådan har samma emoji i rött på sidorna.

Ny specialutgåva Year of the Tiger AirPods till vänster jämfört med AirPods Pro med en vanlig tiger-emoji till höger. Bilder från Apple Store-webbplatsen

Den nya specialutgåvan AirPods Pro – Tiger (det officiella namnet) är tillgänglig att beställa nu på flera asiatiska marknader, inklusive Hong Kong (med en stor restorder fram till maj 1:a i skrivande stund), där den säljs för HK$1 999 ($256,38 USD).

Apple ger också bort gratis röda kuvert med en gyllene prägling av olika kinesiska zodiac-emojis – alla bär samma tigerhuva. Det är ett sött tillskott för dem som traditionellt ger pengar till firandet av det nya året men är bara tillgängligt om det köps i en Apple Store som säljer specialutgåvan av AirPods.

Även om människor på marknader som USA kan känna sig utanför – du kan bara beställa vanliga AirPods Pro och få en gratis tiger-emoji-gravering… det är verkligen inte så annorlunda. Förekomsten av dessa årliga specialutgåvor är kanske en bokstavlig produkt av att uppvakta den kinesiska marknaden – ett land där Apple historiskt har varit tvungen att böja sig för att förbli konkurrenskraftig.

Relaterat < /p>

De fyra siffrorna som Apple inte låter dig gravera på din iPad i Kina

Apple's Beats by Dre-märket släppte också ett par nya Beats Studio Buds – som har ett fodral som är prydt med gyllene tigerränder i tribalstil på en klassisk Beats-röd kropp. Ränderna fortsätter på själva knopparna, till skillnad från standardprisknopparna som specialutgåvan av AirPods Pro kommer med.