De Lifestyle-tv's van Samsung 2022 hebben een mat scherm

0
21
2022 The Frame TV

Ook de Lifestyle televisieserie van Samsung, waaronder The Frame, The Sero en The Serif, heeft een upgrade gekregen. De tv's worden nu geleverd met een mat beeldscherm met antireflectie-, antireflectie- en anti-vingerafdrukeigenschappen. Samsung heeft deze tv's aangekondigd naast de 2022 Micro LED-tv's en Neo QLED-tv's die zijn aangekondigd voor de CES.

De integratie van mat beeldscherm heeft drie verificaties van UL opgeleverd als 'Reflection Glare Free', 'Discomfort Glare Free' en 'Disability Glare Free'.

Het frame varieert in maten van 32-inch tot 85-inch kunnen gebruikers illustraties weergeven op hun ontspiegeld scherm.

De Serif is de eersteklas optie die wordt geleverd met een behuizing met matte afwerking als aanvulling op het matte scherm en krijgt nu een 65-inch schermformaatoptie met het volledige bereik van 43-inch tot 65-inch.

De Sero TV is bedoeld om die verticale sociale media-video's te bekijken, zodat gebruikers het scherm horizontaal of verticaal kunnen draaien. Het wordt ook geleverd met een verticale Multi View-optie waarmee gebruikers tegelijkertijd kunnen genieten van twee verschillende inhoud.

Samsung's Smart Hub-interface geeft toegang tot functies zoals Gaming Hub, Watch Together, NFT Platform en Smart Calibration.

2022 The Frame TV