Samsung betreedt opnieuw de OLED-tv-markt met QD-Display-tv's

0
21
Samsung Neo QLED TV

Na jaren geleden mislukte pogingen om de OLED-tv-markt te veroveren, geeft Samsung een tweede poging. De QD-Display TV maakt gebruik van Quantum Dot OLED-panelen die de contrastniveaus van zelf-emitterende OLED's en kleur en helderheid brengen met Samsung's Quantum Dot-technologie.

De QD-OLED TV beschikt over Samsung's Infinity One Design en Object Tracking Sound-technologie voor een meeslepende ervaring en wordt aangedreven door de 2022 Neo Quantum Processor, 4K-scherm met 144Hz verversingssnelheid en vier HDMI 2.1 poorten. Ook de 65-inch variant is vorig jaar door CES 2022 onderscheiden voor Innovatie.

De aankondiging van Samsung-tv's gisteren omvatte niet de nieuwe OLED-tv, aangezien Samsung de belangrijkste aankondigingen voor de pre-show keynote van JH Han vanavond wil behouden. Naast de nieuwe OLED TV zal Han tijdens de keynote ook het MIMO Mirror Display en een Game Screen onthullen.

Via