De Freestyle is een draagbare projector van Samsung

0
18
Samsung The Freestyle draagbare projector

Samsung zet zijn CES-lancering voort met de Freestyle draagbare projector. Trouw aan zijn naam, biedt The Freestyle flexibiliteit en vrijheid om te gebruiken zoals je wilt – het kan worden gebruikt als een projector, een draagbare luidspreker of een sfeerverlichtingsapparaat.

Met een gewicht van slechts 830 g wordt de Freestyle geleverd met een houder van 180 graden waarmee het apparaat in elke richting en elke hoek kan worden geprojecteerd. Met volledig automatische keystone- en automatische nivelleringsondersteuning, past The Freestyle de beeldprojectie op elk oppervlak aan.

De Freestyle ondersteunt Full HD-resolutie en HDR met een projectiegrootte tot 100 inch en wordt geleverd met slimme functies die ondersteuning bieden voor casting- en streamingdiensten en is een van de weinige draagbare projectoren die zijn gecertificeerd door 'global major OTT-partners”.

Heb je geen videoprojectie nodig? De Freestyle kan worden gebruikt als een slimme draadloze luidspreker die meerdere stemassistenten ondersteunt en na analyse van de muziek visuele effecten op een muur kan projecteren. Bovendien biedt The Freestyle ook een sfeerverlichtingseffect met zijn omgevingsmodus en doorschijnende lensdop.

Ten slotte, wat de Freestyle echt draagbaar maakt, is het feit dat hij externe stroombronnen zoals powerbanks ondersteunt (USB-PD en 50W/20V output of hoger). Je kunt hem natuurlijk nog steeds aansluiten op een wandstekker, maar hij kan ook via een extra accessoire aan een bureaulamp of een E26-fitting worden bevestigd.

De Freestyle is beschikbaar voor pre-order in de VS voor $899.99.

Productpagina

Lees hier onze CES 2022-verslaggeving.