837X is de eerste metaverse-ervaring van Samsung

0
16
Samsung 837X

Metaverse, NFT zijn tegenwoordig de modewoorden en het Koreaanse bedrijf springt ook op de kar met de Samsung 837X metaverse-ervaring. Geïnspireerd door Samsung's 837 flagship store in New York City, is de 837X metaverse een virtuele replica die live is in Decentraland – een blockchain-aangedreven metaverse.

De 837X is een ervaringsgerichte winkel waar Samsung zal laat zijn nieuwe producten en prestaties zien en laat gebruikers 837X Non-Fungible Token (NFT)-badges verdienen.

Het Connectivity Theatre zal Samsung's aankondigingen van de CES tentoonstellen, terwijl het Sustainability Forest zijn doel om in het eerste kwartaal van 2022 twee miljoen bomen te planten door middel van zijn samenwerking met veritree promoot.

De leuke Customization Stage laat gebruikers genieten een live dansfeest georganiseerd door DJ en vibrafonist, Gamma Vibes en doe mee aan een loterij om een ​​van de drie draagbare collecties met beperkte voorraad te winnen die kunnen worden gebruikt voor de Decentraland-avatar.

Samsung zegt dat de 837X-ervaring voor een beperkte tijd live zal zijn en het hele jaar door open zal gaan voor meer gebruikers om deze in de toekomst te ervaren.

837X Ervaring