Samsung onthult naar verluidt de Galaxy S22 op 8 februari

0
21
Galaxy S22 Ultra Press Render

Een nieuw rapport uit Zuid-Korea beweert dat Samsung de nieuwe Galaxy S22-serie begin volgende maand zal aankondigen . Volgens een rapport van Digital Daily zal Samsung op 8 februari een Unpacked-evenement houden waar het bedrijf naar verwachting de nieuwste Galaxy S22-serie zal aankondigen.

Het artikel beweert verder dat Samsung een dag na de aankondiging op 9 februari pre-orders van de serie zal openen, waarbij de apparaten vanaf 24 februari in de verkoop zullen gaan.

Dankzij een constante stroom van lekken, we weten dat Samsung werkt aan drie apparaten onder de Galaxy S22-serie — Galaxy S22, Galaxy S22+ en de Galaxy S22 Ultra, en zal worden aangedreven door Qualcomm's Snapdragon 8 Gen 1 of Samsung's 8217; s Exynos 2200-processor die morgen wordt aangekondigd.

Naast de nieuwste processor en eersteklas RAM- en ROM-opties, zouden de telefoons een groot Infinity-O-scherm, een 108 MP hoofdcamerasensor, een langere batterij en S Pen-ondersteuning hebben. , althans voor de Ultra-variant.

Via