Spara $20 på detta $100 eGift-kort för växtbaserade melatoninprodukter från Cloudy

0
33

Skrivet av ZDNet Academy, Partner ZDNet Academy Partner

Partner

Fullständig bio den 13 januari 2022 | Ämne: Erbjudanden

ersätt-denna-bild.jpg

StackCommerce

När årstiderna förändras kan det vara en utmaning att balansera våra nivåer av hormonet melatonin. Detta 100 $ Cloudy Melatonin eGift Card för 79 $ öppnar dörren till en rad produkter som gör denna balans lättare att uppnå.

Melatonin är ett hormon som produceras i tallkottkörteln och näthinnan. Det reglerar processer i hela kroppen, såsom kroppstemperatur och matsmältning, men det är mest förknippat med sömn. När du utsätts för mer naturligt ljus minskar melatoninproduktionen. När naturligt ljus bleknar ökar det, vilket får kroppen att vila.

Men vi lever i en värld full av ljuskällor, och både det och förändringar i dagsljustimmar över årstider kan lämna oss med mindre melatonin än vi behöver. Cloudy kommer in med verktyg som gör det enkelt att höja melatoninnivåerna.

Cloudy erbjuder gummier och diffusorer formulerade med vegetabiliskt melatonin. De är designade för att göra dig lättare att sova genom att ge rätt dos vid rätt tidpunkt, med stödjande element som magnesium, lavendel och kamomill. Produkterna finns både individuellt och i kit, så att du kan prova olika tillvägagångssätt och se vad som fungerar bäst för dina behov. Det finns även stressstödstillskott, uppfriskande sprayer och kroppssmör med ingredienser som lavendel, vanilj och kokos, för att hjälpa dig genom dagen och för att bättre sätta tonen för sömnen.

Kortet levereras omedelbart, vilket gör det både till ett idealiskt sätt att skicka en present snabbt utan att behöva oroa dig för frakt eller att börja handla själv. Det tillkommer inga behandlingsavgifter, så du, eller din mottagare, kan välja ut de produkter de vill prova direkt.

God sömn är ett av våra viktigaste sätt att hålla sig frisk. Detta presentkort hjälper dig att se till att du har gjort rätt för att sova gott. Få det idag för 21 % rabatt på 100 USD för bara 79 USD.

Priserna kan ändras.

$100 Cloudy Melatonin eGift Card för $79

$79 på ZDNet Academy

Fler ZDNet Academy-erbjudanden

Få två 4K vidvinklar dubbla kameradrönare till priset av en. Detta utbildningspaket för webbutveckling säljs för 30 USD Få upp till 69 % rabatt på att bygga din dröm webbplats med Zyro Starta 2022 genom att bemästra NFT:er och kryptovalutor med dessa klasser

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here