Bedste Apple-tilbud tilgængelige lige nu: januar 2022

0
50

Michael Gariffo Skrevet af Michael Gariffo, medarbejderskribent Michael GariffoMichael Gariffo Staff Writer

Michael er en veteran teknologiskribent, der har dækket forretnings- og forbrugerfokuseret hardware og software i over et årti.

Fuld biografisk den 14. januar 2022 | Emne: Apple

apple-ecosystem.png

Apple har oparbejdet dobbelte ry som en virksomhed kendt for at producere statussymbolprodukter og som en forhandler, der sjældent giver meget i vejen for rabatter til den gennemsnitlige forbruger. Når det er sagt, har masser af tredjeforhandlere, og endda Apple selv, ekstraordinære kampagner i gang lige nu. Lad os hjælpe dig med at finde disse tilbud og spare nogle penge, mens du køber ind i Apples evigt eftertragtede økosystem. Vi har samlet de bedste besparelser, der i øjeblikket er tilgængelige på tværs af adskillige kategorier her. Uanset om du er på udkig efter en iPhone, iPad, MacBook, Apple Watch, AirPods eller tilbehør, har vi en aftale, du helt sikkert gerne vil vide mere om.

Prisoversigt

< /tr>

< tr>

< td>

$169,99 ($30 i rabat)

Model >

Detailpris

Bedste tilgængelige pris

iPhone 13-serien

$729 til $1.599

AT&T, T-Mobile, Verizon

iPhone SE

$399 til $499

Cricket

< /td>

iPad (9. generation) 

329 $

$299 ($30 rabat)

iPad Air (4. generation)< /strong> 

599 USD

539 USD (60 USD rabat)

iPad Pro 11-tommer

799 USD

749 USD (50 USD rabat)

MacBook Air M1

999 USD

$949 ($50 rabat)

MacBook Pro M1 13-tommer

1.299 USD

1.149 USD (150 USD i rabat)

Mac Mini M1 (256/512 GB)

699 $ – $899< /p>

$649 – $829 (op til $70 i rabat)

Apple Watch Series 7

399 $

$349 ($50 rabat)

Apple Watch Series SE < /strong>

309 USD

274 USD (34 USD i rabat)

Apple Watch Series 3

199 $

AirPods (2. generation)

129 USD

$110 ($19 i rabat)

AirPods (3. generation)

< p>$179

$139 ($40 rabat)

AirPods Pro

249 $

$190 ($60 i rabat)

AirPods Max

$549

$460 ($89 rabat)

MagSafe Clear Cover til iPhone 13 Pro

$49

39 USD (10 rabat)

MagSafe Clear Cover til iPhone 13 

$49

$37 ($13 rabat)

MagSafe-batteripakke

99 USD

$90 ($9 rabat)

Apple Pencil (1. generation)

99 USD

85 USD (15 USD rabat)

Apple Pencil (2. generation)

129 USD

115 USD (14 USD rabat)

< /td>

Bedste iPhone-tilbud

< p>Apples seneste model, iPhone 13, kan blive udråbt til de samme iterative designændringer, som virksomheden har været i tvivl om i de seneste år, men det betyder ikke, at den ikke stadig er en af, hvis ikke den bedste, smartphones på marked. Dens enestående kameraer, særligt gode batterilevetid og smørglatte ProMotion-skærm skaber en pakke, der skriger “high end”. Vores Jason Cipriani gav den en 9,4 og kaldte den “god nok til at være den bedste.”

Mere: Apple iPhone 13 fuld anmeldelse

Hvis du leder efter en billigere indgang til iPhone-økosystemet og længes efter det fysiske klik på en hjem-knap eller bare håber på den absolut billigste vej ind, så overvej virksomhedens iPhone SE. Dens A13 Bionic-chip er stadig klar til at konkurrere med 2022-flagskibene, mens dens enkeltkamera producerer mere end brugbare billeder og videoer.

Mere: Apple iPhone SE fuld anmeldelse

iPhone-tilbud plejer at være en unik race. Mens de fleste varer på denne liste vil have enten et fladt dollarbeløb eller procentvise rabatter, bliver tingene lidt mere uklare, når teleselskaber bliver involveret. Typisk involverer de bedste iPhone-tilbud enten regningskreditter, rabatter eller indbyttebonusser for kunder, der er villige til at aflevere deres nuværende enhed. Vores udvalgte tilbud er en kombination af disse, inklusive operatørspecifikke iPhone 13-kampagner og en, der kan give dig en iPhone SE gratis.

Billedkreditter på i alt $800 i rabat på en iPhone 13 eller 13 Mini. $1.000 i rabat på en iPhone Pro eller Pro Max hos AT&T

$ hos AT&T

Op til $800 i regningskreditter fra iPhone 13-linjen, når du handler med en iPhone XR eller nyere og abonnerer på et Magenta Max-abonnement hos T-Mobile

$ hos T-Mobile

Op til $2.000 i regningskreditter for at skifte operatør og købe en iPhone 13, Mini eller Pro/Pro Max hos Verizon Wireless

$ hos Verizon

Gratis iPhone SE på $60 pr. måned hos Cricket Wireless

$ hos Cricket

bestipaddeals.png

Bedste iPad-tilbud

Apples tabletudvalg lige nu er en af ​​de friskeste og mest værdivenlige, den har haft i årevis. Standard-iPaden er fortsat en arbejdshest, der kan håndtere behovene hos stort set alle brugere, mens Mini tilbyder et ultra-bærbart alternativ med iPad Pro-niveauer af kraft, og Air giver en mellemklasse indgang til Apples idé om en bærbar udskiftningstablet. Endelig giver den seneste iPad pro med sin M1-chip næsten for meget strøm til enhver opgave, du kan kaste på den. Uanset hvilken model du vælger, har vi et tilbud til dig nedenfor.

Også: Bedste iPad-tilbud tilgængelige lige nu

Mere: Apple iPad (9. generation) fuld anmeldelse | Apple iPad Mini (6. generation) fuld anmeldelse | Fuld anmeldelse af Apple iPad Air (4. generation) | Fuld anmeldelse af Apple iPad Pro (2021)

iPad (9. generation) til $299 ($30 i rabat) hos Walmart

299 USD hos Walmart

iPad Air (4. generation) til $539 ($60 i rabat) hos Walmart

539 USD hos Walmart

iPad Pro 11-tommer til $749 ($50 rabat) hos Amazon

$749 hos Amazon

bestapplemacbookdeals.png

Bedste MacBook-tilbud

Det kan være overdrevet at sige, at Apples M1 SoC (System-on-Chip) ændrede spillet, når det kommer til bærbare komponenter. Så igen, kombinationen af ​​utrolig batterilevetid, fremragende ydeevne og minimal varmegenerering fortsætter med at dominere langt dyrere konkurrenter over et år efter den første debut. Hvor mange andre CPU'er eller SOC'er kan du huske med en sådan udholdenhed? Måske ikke så hyperbolsk alligevel… Uanset om du leder efter en budgetvenlig MacBook Air eller en super alsidig 13-tommer MacBook Pro, har vi et tilbud til dig nedenfor.

Også: Bedste MacBook og Mac Mini-tilbud tilgængelige lige nu

Mere: MacBook Air ( I slutningen af ​​2020) fuld anmeldelse

MacBook Air M1 til $949 ($50 i rabat) hos Amazon

949 USD hos Amazon

MacBook Pro M1 13-tommer til $1.149 ($150 rabat) hos Amazon

$1149 hos Amazon

Bedste Mac Mini-tilbud

Hvad M1 MacBook Air og Pro gjorde for bærbare pc-markedet, har M1 Mini gjort for desktop-markedet. Denne lille arbejdshest kan erstatte meget større, dyrere stationære pc'er for alle undtagen de mest strømkrævende brugere. Deres fortsatte tilgængelighed i en tid, hvor hjemme-pc-byggere og endda pc-producenter kæmper for at skaffe komponenter har ført til, at mange, mange konvertere slutter sig til macOS-økosystemet med M1 Mini som deres indgangspunkt. Mini'ens udgangspunkt for $700 repræsenterer allerede en enestående værdi, men salget, vi har fundet nedenfor, falder endnu lavere.

Mere: Anmeldelse af Mac Mini (slutningen af ​​2020)

M1 Mac Mini (256 GB lagerplads) til $649 ($50 rabat) hos Amazon

649 USD hos Amazon

M1 Mac Mini (512 GB lagerplads) til $829 ($70 rabat) hos Amazon

$829 hos Amazon

apple-watch.png

Bedste Apple Watch-tilbud

Apple har været på eller nær toppen af ​​den bærbare markedsplads siden lanceringen af ​​det originale Apple Watch. Mens nogle beklager manglen på eksterne ændringer i serien, er det svært at benægte, at dens interne komponenter og muligheder er vokset og udviklet sig i en imponerende grad gennem årene. Series 7 bringer nye funktioner med sig som en større, kant-til-kant-skærm; 33 % hurtigere opladning; og nye sundhedssporingsfunktioner. I mellemtiden forbliver Series 3 et fremragende indgangspunkt for dem, der ønsker at spare nogle penge ved at springe de seneste klokker og fløjter over, og Apple Watch SE giver en mere moderne budgetmulighed i virksomhedens bærbare økosystem. Alle tre kan findes på udsalg gennem de tilbud, vi har angivet nedenfor 

Mere: Fuld anmeldelse af Apple Watch Series 7 | Fuld anmeldelse af Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 7 (Aluminium) til $349 ($50 i rabat) fra Amazon

349 $ hos Amazon

Apple Watch Series 3 (Aluminium) til $169 ($40 i rabat) ved Target

169 USD på mål

Apple Watch SE (Aluminium) til $275 ($4 rabat) hos Amazon

$275 hos Amazon

bestairpodsdeals.png

Bedste AirPods-tilbud

Apples syn på markedet for virkelig trådløse øretelefoner har udviklet sig siden lanceringen af ​​de originale AirPods. Tilføjelsen af ​​trådløs opladning og rumlig lyd har øget linjens lydkvalitetsspil, mens AirPods Pro's tilpassede pasform tilbød et indgangspunkt for dem af os med ører, der bare ikke kunne rumme den formodede one-size-fits-all-natur af standardmodellerne. Selvom det virkelig trådløse marked er oversvømmet af værdifulde konkurrenter fra Jabra, Sony, Beats og andre, forbliver Apples linje hoved og skuldre over de andre, når det kommer til bekvemmelighed for dem, der allerede er låst ind i dets økosystem. Øjeblikkelig og ubesværet parring, hurtigt skift mellem enheder og muligheden for at spore og finde tabte AirPods er alt, hvad tredjepartsvirksomheder ikke kan matche. Vi har tilbud nedenfor på Apples seneste generation af standard- og Pro-modeller samt dens ældre AirPods til dem, der ønsker at spare endnu flere penge.

Mere: Apple AirPods (2. generation) fuld anmeldelse | Apple AirPods (3. generation) fuld anmeldelse | Apple AirPods Pro fuld anmeldelse

For dem, der foretrækker over-the-ear hovedtelefoner, har Apple også udvidet serien ved at tilføje AirPods Max. Disse høretelefoner af audiofil kvalitet giver brugervenlige, on-ear-kontroller, fremragende lydkvalitet og tank-lignende byggekvalitet uden at ofre noget af mobiliteten hos deres mindre fætre.

Mere: Jason Ciprianis anmeldelse af AirPods Max | Jason Perlows AirPods Max-anmeldelse

AirPods (2. generation) til $110 ($19 i rabat) ved Target

110 USD på Target

AirPods (3. generation) til $139 ($40 i rabat) hos Amazon

139 USD hos Amazon

AirPods Pro til $190 ($60 rabat) hos Amazon

190 USD på Amazon

AirPods Max til $460 ($89 rabat) hos Newegg

$460 hos Newegg

Bedste tilbud på tilbehør

Nu hvor du har rullet igennem nogle af de bedste tilbud lige nu for Apple-produkter, lad os vise dig noget af det bedste tilbehør, du kan købe til dine nye enheder.

Apple Clear Case med MagSafe til iPhone 13 Pro til $39 ($10 i rabat) hos Amazon

$ 39 på Amazon

Apple Clear Case med MagSafe til iPhone 13 til $37 ($13 rabat) hos Amazon

37 USD hos Amazon

Apple MagSafe Battery Pack til $90 ($9 rabat) hos Amazon

$90 hos Amazon

Apple Pencil (1. generation) for $85 ($15 i rabat) hos Amazon

$85 hos Amazon

Apple Pencil (2. generation) til $115 ($14 i rabat) hos Amazon

$115 hos Amazon

Interesseret i flere tekniske tilbud og anmeldelser? Abonner på ZDNet Recommends-nyhedsbrevet, og lad vores ekspertanmeldere gennemsøge internettet efter kun de bedste produkter, tjenester og tilbud til dig.

ZDNet anbefaler

Lenovos $300 Chromebook-tablet kan blive din for $99 Covid-test: De bedste hurtige testsæt derhjemme De bedste Apple AirPods-tilbud tilgængelige lige nu Den bedste bærbare strøm stationer: Nødstrøm, når du har brug for det. De bedste luftrensere i 2022: Frisk luft i alle rum iPad | iPhone | Hardware | Mobilitet | Smartphones | Tabletter

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here