Beste Apple-tilbud tilgjengelig akkurat nå: januar 2022

0
14

Michael Gariffo Skrevet av Michael Gariffo, stabsskribent Michael GariffoMichael Gariffo Staff Writer

Michael er en veteran teknologiskribent som har dekket forretnings- og forbrukerfokusert maskinvare og programvare i over et tiår.

Full Bio 14. januar 2022 | Emne: Apple

apple-ecosystem.png

Apple har opparbeidet seg dobbelt rykte som et selskap kjent for å produsere statussymbolprodukter, og som en forhandler som sjelden gir mye i veien for rabatter til gjennomsnittsforbrukeren. Når det er sagt, mange tredjeforhandlere, og til og med Apple selv, har eksepsjonelle kampanjer på gang akkurat nå. La oss hjelpe deg med å finne disse tilbudene og spare penger mens du kjøper deg inn i Apples evig ettertraktede økosystem. Vi har samlet de beste besparelsene som er tilgjengelige for øyeblikket på tvers av en rekke kategorier her. Enten du handler etter en iPhone, iPad, MacBook, Apple Watch, AirPods eller tilbehør, har vi en avtale du definitivt vil vite om.

Prissammendrag

< /tr>

< tr>

< td>

$169,99 ($30 rabatt)

Modell >

Utsalgspris

Beste tilgjengelige pris

iPhone 13-serien

$729 til $1599

AT&T , T-Mobile , Verizon

iPhone SE

$399 til $499

Cricket

< /td>

iPad (9. generasjon) 

$329

$299 ($30 rabatt)

iPad Air (4. generasjon)< /strong> 

$599

$539 ($60 rabatt)

iPad Pro 11-tommers

$799

$749 ($50 rabatt)

MacBook Air M1

$999

$949 ($50 rabatt)

MacBook Pro M1 13-tommers

$1299

$1149 ($150 rabatt)

Mac Mini M1 (256/512 GB)

$699 – $899< /p>

$649 – $829 (opptil $70 rabatt)

Apple Watch Series 7

$399

$349 ($50 rabatt)

Apple Watch Series SE < /strong>

$309

$274 ($34 rabatt)

Apple Watch Series 3

$199

AirPods (2. generasjon)

$129

$110 ($19 rabatt)

AirPods (3. generasjon)

< p>$179

$139 ($40 rabatt)

AirPods Pro

$249

$190 ($60 rabatt)

AirPods Max

$549

$460 ($89 rabatt)

MagSafe Clear Case for iPhone 13 Pro

$49

$39 (10 rabatt)

MagSafe Clear Case for iPhone 13 

$49

$37 ($13 rabatt)

MagSafe Battery Pack

$99

$90 ($9 rabatt)

Apple Pencil (1. generasjon)

$99

$85 ($15 rabatt)

Apple Pencil (2. generasjon)

$129

$115 ($14 rabatt)

< /td>

Beste iPhone-tilbud

< p>Apples nyeste modell, iPhone 13, kan bli ropt ut for de samme iterative designendringene som selskapet har blitt imøtekommet for de siste årene, men det betyr ikke at den ikke fortsatt er en av, om ikke den beste, smarttelefonene på marked. Dens eksepsjonelle kameraer, spesielt lang batterilevetid og smørglatt ProMotion-skjerm skaper en pakke som skriker “high end”. Vår Jason Cipriani ga den en 9,4, og kalte den “god nok til å være best.”

Mer: Apple iPhone 13 full anmeldelse

Hvis du leter etter et billigere inngangspunkt til iPhone-økosystemet og lengter etter et fysisk klikk på en hjem-knapp eller bare håper på den absolutt billigste veien inn, bør du vurdere selskapets iPhone SE. A13 Bionic-brikken er fortsatt klar til å konkurrere med flaggskipene fra 2022, mens enkeltkameraet produserer mer enn brukbare bilder og videoer.

Mer: Apple iPhone SE full anmeldelse

iPhone-tilbud har en tendens til å være en unik rase. Mens de fleste varene på denne listen vil inneholde enten et flatt beløp i dollar eller prosentvise rabatter, blir ting litt uklare når teleoperatører blir involvert. Vanligvis involverer de beste iPhone-tilbudene enten fakturakreditt, rabatter eller innbyttebonuser for kunder som er villige til å overlevere sin nåværende enhet. Våre utvalgte tilbud er en kombinasjon av disse, inkludert operatørspesifikke iPhone 13-kampanjer og en som kan gi deg en iPhone SE gratis.

Regningskreditter på totalt $800 avslag på en iPhone 13 eller 13 Mini. $1000 i rabatt på en iPhone Pro eller Pro Max hos AT&T

$ hos AT&T

Opptil $800 i fakturakreditt på iPhone 13-linjen når du handler i en iPhone XR eller nyere og abonnerer på et Magenta Max-abonnement hos T-Mobile

$ hos T-Mobile

Opptil $2000 i fakturakreditt for å bytte operatør og kjøpe en iPhone 13, Mini eller Pro/Pro Max hos Verizon Wireless

$ hos Verizon

Gratis iPhone SE på $60 per måned hos Cricket Wireless

$ på Cricket

bestipaddeals.png

Beste iPad-tilbud

Apples nettbrettutvalg akkurat nå er en av de ferskeste og mest verdivennlige den har hatt på flere år. Standard iPad fortsetter å være en arbeidshest som kan håndtere behovene til omtrent alle brukere, mens Mini tilbyr et ultraportabelt alternativ med iPad Pro-nivåer av kraft, og Air gir et inngangspunkt til Apples idé om en laptop-erstatning nettbrett. Til slutt, den nyeste iPad pro med sin M1-brikke, gir nesten for mye kraft for enhver oppgave du kan kaste på den. Uansett hvilken modell du velger, har vi en avtale for deg nedenfor.

Også: Beste iPad-tilbud tilgjengelig akkurat nå

Mer: Apple iPad (9. generasjon) full anmeldelse | Apple iPad Mini (6. generasjon) full anmeldelse | Apple iPad Air (4. generasjon) full anmeldelse | Apple iPad Pro (2021) full anmeldelse

iPad (9. generasjon) for $299 ($30 rabatt) hos Walmart

$ 299 at Walmart

iPad Air (4. generasjon) for $539 ($60 rabatt) hos Walmart

539 USD hos Walmart

iPad Pro 11-tommers for $749 ($50 rabatt) hos Amazon

$749 hos Amazon

bestapplemacbookdeals.png

Beste MacBook-tilbud

Det kan være overdrevet å si at Apples M1 SoC (System-on-Chip) endret spillet når det kommer til bærbare komponenter. Så igjen, kombinasjonen av utrolig batterilevetid, utmerket ytelse og minimal varmegenerering fortsetter å dominere langt dyrere konkurrenter over et år etter at den første gang debuterte. Hvor mange andre CPU-er eller SOC-er kan du huske med slik utholdenhet? Kanskje ikke så hyperbolsk likevel… Enten du leter etter en budsjettvennlig MacBook Air eller en superallsidig 13-tommers MacBook Pro, har vi et tilbud for deg nedenfor.

Også: Beste MacBook og Mac Mini-tilbud tilgjengelig akkurat nå

Mer: MacBook Air ( Sent i 2020) full anmeldelse

MacBook Air M1 for $949 ($50 rabatt) hos Amazon

949 USD hos Amazon

MacBook Pro M1 13-tommers for $1149 ($150 rabatt) hos Amazon

$1149 hos Amazon

Beste Mac Mini-tilbud

Det M1 MacBook Air og Pro gjorde for det bærbare markedet, har M1 Mini gjort for det stasjonære markedet. Denne lille arbeidshesten kan erstatte mye større, dyrere stasjonære PC-er for alle unntatt de mest strømsyke brukerne. Deres fortsatte tilgjengelighet i en tid da hjemme-PC-byggere og til og med PC-produsenter sliter med å skaffe komponenter har ført til at mange, mange konvertitter har sluttet seg til macOS-økosystemet med M1 Mini som inngangspunkt. Minis startpunkt på $700 representerer allerede en eksepsjonell verdi, men salget vi har funnet nedenfor, faller enda lavere.

Mer: Mac Mini (sent 2020) anmeldelse

M1 Mac Mini (256 GB lagring) for $649 ($50 rabatt) hos Amazon

649 USD hos Amazon

M1 Mac Mini (512 GB lagring) for $829 ($70 rabatt) hos Amazon

$829 hos Amazon

apple-watch.png

De beste Apple Watch-tilbudene

Apple har vært på eller nær toppen av den bærbare markedsplassen siden lanseringen av den originale Apple Watch. Mens noen beklager mangelen på eksterne endringer i serien, er det vanskelig å benekte at dens interne komponenter og evner har vokst og utviklet seg i en imponerende grad gjennom årene. Series 7 bringer med seg nye funksjoner som en større, kant-til-kant-skjerm; 33 % raskere lading; og nye helsesporingsfunksjoner. I mellomtiden er Series 3 fortsatt et utmerket inngangspunkt for de som ønsker å spare penger ved å hoppe over de siste klokkene og fløyter, og Apple Watch SE gir et mer moderne budsjettalternativ i selskapets bærbare økosystem. Alle tre kan bli funnet på salg gjennom tilbudene vi har listet opp nedenfor 

Mer: Apple Watch Series 7 full anmeldelse | Apple Watch Series 3 full anmeldelse

Apple Watch Series 7 (aluminium) for $349 ($50 rabatt) fra Amazon

$ 349 på Amazon

Apple Watch Series 3 (aluminium) for $169 ($40 rabatt) på Target

$169 at Target

Apple Watch SE (Aluminium) for $275 ($4 off) hos Amazon

$275 hos Amazon

bestairpodsdeals.png

Beste AirPods-tilbud

Apples syn på markedet for virkelig trådløse ørepropper har utviklet seg siden lanseringen av de originale AirPods. Tillegget av trådløs lading og romlig lyd har økt linjens lydkvalitetsspill, mens den tilpassbare passformen til AirPods Pro ga et inngangspunkt for de av oss med ører som bare ikke kunne imøtekomme den antatte en-størrelse-passer-alle-naturen. av standardmodellene. Selv om det virkelig trådløse markedet er oversvømmet av verdifulle konkurrenter fra Jabra, Sony, Beats og andre, forblir Apples linje hode og skuldre over de andre når det kommer til bekvemmelighet for de som allerede er låst inn i økosystemet. Umiddelbar og uanstrengt sammenkobling, rask veksling mellom enheter og muligheten til å spore og finne tapte AirPods er alle ting tredjepartsselskaper ikke kan matche. Vi har tilbud nedenfor på Apples nyeste generasjons standard- og Pro-modeller, samt de eldre AirPods for de som ønsker å spare enda mer penger.

Mer: Apple AirPods (2. generasjon) full anmeldelse | Apple AirPods (3. generasjon) full anmeldelse | Apple AirPods Pro full anmeldelse

For de som foretrekker øretelefoner, har Apple også utvidet serien ved å legge til AirPods Max. Disse audiofile hodetelefonene gir brukervennlige, on-ear-kontroller, utmerket lydkvalitet og tank-lignende byggekvalitet uten å ofre noe av mobiliteten til deres mindre fettere.

Mer: Jason Ciprianis AirPods Max-anmeldelse | Jason Perlows AirPods Max-anmeldelse

AirPods (2. generasjon) for $110 ($19 rabatt) på Target

$110 på mål

AirPods (3. generasjon) for $139 ($40 rabatt) hos Amazon

139 USD hos Amazon

AirPods Pro for $190 ($60 rabatt) hos Amazon

190 USD hos Amazon

AirPods Max for $460 ($89 rabatt) hos Newegg

$460 hos Newegg

Beste tilbehørstilbud

Nå som du har scrollet gjennom noen av de beste tilbudene akkurat nå for Apple-produkter, la oss vise deg noe av det beste tilbehøret du kan kjøpe til nye enheter.

Apple Clear Case med MagSafe for iPhone 13 Pro for $39 ($10 rabatt) hos Amazon

$ 39 på Amazon

Apple Clear Case med MagSafe for iPhone 13 for $37 ($13 rabatt) hos Amazon

$37 hos Amazon

Apple MagSafe Battery Pack for $90 ($9 rabatt) hos Amazon

$90 hos Amazon

Apple Pencil (1. generasjon) for $85 ($15 rabatt) hos Amazon

$85 hos Amazon

Apple Pencil (2nd Generation) for $115 ($14 rabatt) hos Amazon

$115 hos Amazon

Interessert i flere tekniske tilbud og anmeldelser? Abonner på ZDNet Recommends-nyhetsbrevet, og la våre ekspertanmeldere lete på internett for kun de beste produktene, tjenestene og tilbudene for deg.

ZDNet anbefaler

Lenovos $300 Chromebook-nettbrett kan bli ditt for $99 Covid-testing: De beste hurtigtestsettene hjemme De beste Apple AirPods-tilbudene tilgjengelig akkurat nå Den beste bærbare kraften stasjoner: Nødstrøm når du trenger det De beste luftrenserne i 2022: Frisk luft i alle rom iPad | iPhone | Maskinvare | Mobilitet | Smarttelefoner | Nettbrett

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here