Singapore advarer mot markedsføring av kryptovalutatjenester til publikum

0
43

Eileen YuSkrevet av Eileen Yu, bidragsyter Eileen Yu Eileen Yu Bidragsyter

Eileen Yu begynte å dekke IT-bransjen da Asynkron overføringsmodus fortsatt var hip og e-handel var det nye buzzwordet. Hun er for tiden en uavhengig forretningsteknologijournalist og innholdsspesialist basert i Singapore, og hun har over 20 års bransjeerfaring med ulike publikasjoner, inkludert ZDNet, IDG og Singapore Press Holdings.

Full bio publisert i By The Way 17. januar 2022 | Emne: Banking

Singapore har instruert leverandører av kryptovalutatjenester om ikke å markedsføre eller annonsere tilbudene deres til allmennheten. Dette gjelder selskaper som banker og betalingsinstitusjoner som tilbyr slike tjenester, og vil bli ytterligere utvidet til å omfatte overføring av kryptovalutaer og levering av lommeboktjenester.

The Monetary Authority of Singapore (MAS) slapp mandag nye retningslinjer som fremhever at digital betalingstoken (DPT), eller ofte kjent som kryptovaluta, tjenesteleverandører ikke bør markedsføre sine tilbud til lokalbefolkningen.

Dette betyr i praksis at disse leverandørene ikke kan markedsføre eller annonsere sine tjenester i offentlige områder, for eksempel gjennom annonser på offentlig transport, nettsteder, sosiale medier, kringkastings- og trykte medier, og levering av fysiske minibanker (automater ). Markedsføringsbannere eller popup-annonser, for eksempel på sosiale medieplattformer, bør ikke brukes til å markedsføre DPT-tjenester.

Regjeringen – Asia

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here