KB5008353-oppdatering for Windows 11 fikser problemer med File Explorer-forsinkelse og SSD-ytelse

0
45

Ashwin 26. januar 2022 Windows 11-nyheter | 0

Microsoft ruller ut KB5008353-oppdateringen for Windows 11. Dette er en forhåndsvisningsoppdatering som løser flere problemer som ble rapportert av brukere.

KB5008353 Oppdatering for Windows 11 fikser File Explorer lag
I desember 2021 rapporterte mange brukere om dårlig SSD-ytelse i Windows 11. Bekymringene ble senere anerkjent av Microsoft , og at det undersøkte årsaken. Kort tid etter dette ble Windows Update KB5008215 utgitt med en oppdatering for å løse feilen, men tilbakemeldingene fra brukerne var delt om saken.

KB5008353 Update for Windows 11 fikser File Explorer-forsinkelsen

Men etter dagens oppdatering hevder brukere at KB5008353 faktisk ser ut til å ha løst problemet. Endringsloggen for oppdateringen nevner at den adresserer et ytelsesregresjonsproblem som oppstår når du aktiverer USN-journalen (oppdateringssekvensnummer).

Jeg har bare brukt datamaskinen i noen timer siden jeg installerte oppdateringen, men jeg kan allerede merke en markant forbedring i filutforskerens respons. Hastigheten på skrivebordets høyreklikk-meny og Explorers kontekstmeny har også blitt forbedret. Dette er med tanke på en m.2 SSD, hvis du har en NVMe Solid State Drive, bør datamaskinen din yte enda bedre.

ANNONSE

Din Microsoft-konto

< p>Innstillinger-appen har en ny side i kontokategorien, den heter Din Microsoft-konto, og har snarveier for å se belønningene dine, administrere betalingsalternativene dine, bestillingshistorikk, få konto- og faktureringshjelp. Denne siden er tilgjengelig for Windows 11 Home og Professional Edition.

Din Microsoft-kontoside i Windows 11

Løsninger i KB5008353-oppdateringen

ANNONSE

Oppdateringen løser et problem som førte til at appikoner ble vist på systemstatusfeltet, selv om appene ikke kjørte. Oppgavelinjens pålitelighet for automatisk skjul er forbedret i oppsett med flere skjermer. Enheter skal ikke slutte å fungere når de er koblet til flere skjermer. Ikoner vil vises riktig på oppgavelinjen på sekundære skjermer.

Feilen som fikk Windows 11 til å gjengi farger riktig på HDR-skjermer, har blitt rettet. Responsen til funksjonen for automatisk lysstyrke er forbedret for dårlige lysforhold. Maskinvareakselererte Bluetooth-lydenheter vil ikke lenger føre til at lydtjenesten slutter å svare. Volumikonet vil ikke lenger vise dempet ikon når lyden faktisk ikke er dempet. Batteriprosent for tilkoblede Bluetooth-enheter skal nå indikere riktig nivå i Innstillinger-appens Bluetooth og andre enheter-side.

ARM64-enheter vil installere applikasjoner riktig og ikke slutte å svare mens de går i dvalemodus eller våkner fra den. Input Method Editor (IME) vil tillate inntasting av strenger. Et problem relatert til Microsoft Intune og tredjeparts verktøy for administrasjon av mobilenheter (MDM) som førte til at VPN-profiler forsvant, har blitt rettet. Enheter med en Microsoft-konto kan nå få tilgang til berøringstastaturet fra låseskjermen. Skriverfølgende programmer vil bli installert når en skriverenhetsdriver installeres. Et problem som forårsaket feilen “IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL” har blitt rettet. T

ANNONSE

Det eneste kjente problemet i oppdateringen er at Microsoft Outlook-skrivebordsappen ikke vil vise nylige e-poster i søkeresultatene hvis dataene er lagret lokalt i PST- eller OST-filer. Hvis programmet er satt til å bruke serversøk, påvirker problemet bare det avanserte søket. KB5008353-oppdateringen er en kumulativ oppdatering, du må starte datamaskinen på nytt for å bruke endringene i den. For en fullstendig liste over rettelser, se den offisielle kunnskapsbaseartikkelen.

Selv om jeg ikke hadde opplevd store forsinkelser i operativsystemet, ser den nye oppdateringen ut til å ha gjort brukeropplevelsen raskere. Jeg vil fortsette å teste den med min vanlige bruk og med spill for å se om det er noen ytelsesforbedringer.

Har du installert KB5008353-oppdateringen, merker du en forbedring i ytelsen?

ANNONSE