Microsoft beskriver Wave 1 2022-funktioner som kommer till Dynamics 365, Power Platform

0
25

Mary Jo Foley Skrivet av Mary Jo Foley, bidragsgivare Mary Jo Foley Mary Jo Foley Contributor

Mary Jo Foley har täckt teknikbranschen i 30 år.

Fullständig biografi publicerad i Allt om Microsoft den 25 januari 2022 | Ämne: Företagsprogramvara

dynamicspowerplat2022wave1plan.jpg

Kredit: Microsoft

Som varje år släpper Microsofts Dynamics- och Power Platform-team dokument som beskriver nya funktioner som kommer i den första av två omgångar för året. Den 25 januari publicerade Microsoft 2022 Release Wave 1-dokumentationen för dessa produkter, såväl som för dess vertikala industrimoln. Våg 1 täcker perioden från april 2022 till september 2022.

Tjänstemän dokumenterade de “hundratals” nya funktioner som kommer via nedladdningsbara PDF-filer. Den nedladdningsbara PDF-filen på 412 sidor för Wave 1-funktioner för Dynamics 365 och Industry Clouds är här. Den 147-sidiga PDF-filen för Wave 1-funktioner för Power Platform är här.

Tidig åtkomst för några av funktionerna i Wave 1 kommer att släppas den 31 januari 2022. Och allmän tillgänglighet för dessa funktioner startar den 1 april 2022.

Dynamics 365 2022 Wave 1-planen innehåller information om uppdateringar för marknadsföring, försäljning, kundservice, fältservice, ekonomi, Supply Chain Management, Supply Chain Insights, Human Resources, Handel, Fraud Protection, Business Central, Connected Spaces, Guides, Remote Assist , Customer Insights, Customer Voice och Microsoft Cloud for Healthcare, Financial Services, Sustainability och Nonprofit. Många av funktionerna ser ut att vara inkrementella, med många omnämnanden av hur data och AI förbättras för att förbättra baskapaciteten över produkterna.

Fler Teams-integration nämns i de nya planerna. Och Dynamics 365 Connected Spaces – den omdöpta Dynamics 365 Connected Store-tjänsten – nämns i den nya planen. MSDynamicsWorld.com ropar ut några fler av funktionerna på högre nivå i Wave 1.

Microsoft

Microsoft marscherar mot sin “One Outlook”-utrullning De bästa bärbara Windows-datorerna Log4J: Microsoft upptäcker angripare som riktar sig mot SolarWinds sårbarhet Microsofts jättesatsning på Activision Blizzard är dess biljett till metaverse Cloud | Big Data Analytics | Innovation | Teknik och arbete | Samarbete | Utvecklaren

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here