Bästa iPhone-erbjudanden tillgängliga just nu: februari 2022

0
261

Jason Cipriani Skriven av Jason Cipriani, bidragande författare Jason Cipriani Jason Cipriani Bidragande skribent

Jason Cipriani har bevakat tekniknyheter och recenserat de senaste prylarna som frilansjournalist under de senaste 13 åren.

Fullständig bio den 2 februari, 2022 | Ämne: iPhone

Att köpa en ny iPhone kan vara en stressig process. Mellan att bestämma sig för vilken modell du ska skaffa och sedan leta efter sätt att spara pengar på ditt köp, finns det mycket att tänka på. Tack och lov har operatörer och till och med Apple en konstant rotation av kampanjer på alla iPhone-modeller som Apple för närvarande tillverkar. Det betyder att du inte är låst till att få den nyaste (och dyraste) iPhonen, men du kan hitta erbjudanden på  iPhone SE ,  iPhone 11 ,  iPhone 12 och  iPhone 13 .

Med lanseringen av iPhone 13 startade Apple en ny strategi för iPhone-rabatter genom att erbjuda operatörserbjudanden via sin onlinebutik. Det betyder att operatörer kan erbjuda en kampanjrabatt via Apples butik som är samma eller annorlunda än att köpa direkt från operatören.

Alla telefoner som för närvarande erbjuds i Apples sortiment stöder iOS 15, den senaste programvaran som finns tillgänglig för iPhone.

Du kommer att märka att de flesta av erbjudandena som listas nedan har potential att ge dig en gratis iPhone, förutsatt att du har rätt iPhone att byta in och registrera dig för rätt obegränsad plan.

Naturligtvis ligger djävulen i detaljerna, eh, finstilt, för alla smartphoneaffärer. Men det är det vi är här för. Om du bestämmer dig för att de nuvarande erbjudandena inte är värda att handla med din gamla telefon för kan du alltid sälja den själv och se om du kan få mer pengar än vad en återförsäljare eller operatör erbjuder.

Nedan hittar du de bästa erbjudandena vi kan hitta just nu. Lägg till ett bokmärke för den här sidan och fortsätt komma tillbaka eftersom vi kontinuerligt uppdaterar den här listan.

Prissammanfattning

Modell

Detaljpris

Bästa tillgängliga pris >

iPhone 13-serien

729 $ – 1 199 $ < /p>

AT&T , T-Mobile , Verizon , Visible

iPhone 12-serien

599 $ – 1 099 $

AT&T , T-Mobile , Verizon , Visible

iPhone 11-serien

$499 – $1,099

T-Mobile , Verizon , Visible

iPhone XR

749 USD

Cricket

iPhone SE (2020) )

399 $

Cricket

Apple iPhone 13-erbjudanden

Operatörserbjudanden direkt från Apple

Apple startade ett helt nytt tillvägagångssätt för att erbjuda iPhone-kampanjer via Apple Store när iPhone 13 lanserades förra året, och vi har nu sett att det rinner ner till resten av iPhone-sortimentet . Istället för att endast överlåta kampanjerna till operatörerna tillåter iPhone-tillverkaren operatörer att erbjuda erbjudanden för telefoner köpta direkt från Apple. Så här går erbjudandena samman om du går via Apple.

AT&T via Apple: Nya och befintliga AT&T-kunder kan få iPhone 13 Mini, iPhone 13 gratis med ett kvalificerat inbyte och registrera dig för ett obegränsat abonnemang. Eller så kan du få iPhone 13 för $5,53 i månaden eller iPhone 13 Pro Max för $8,31 per månad under 36 månader med samma inbytes- och obegränsade plankrav. För att komma in på detaljerna kan du få upp till 800 USD för att ansöka om valfri iPhone 13-modell. Verizon via Apple: Befintliga Verizon-kunder kan få upp till 440 USD värde av en kredit som tillämpas på alla iPhone 13-modeller med ett kvalificerat inbyte och genom att registrera dig för en kvalificerad obegränsad plan. T-Mobile via Apple: Kunder kan få var som helst från $400-$900 i totala krediter genom att handla med en telefon till Apple i kombination med T-Mobiles kredit. Så här fungerar det: Du får det aktuella inbytesvärdet för din telefon från Apple, plus en extra kredit på 200 USD på din T-Mobile-räkning om du byter in en iPhone X eller nyare. Se nu på Apple

AT&T iPhone 13-erbjudanden

Upp till $800 rabatt

AT&T:s nuvarande iPhone 13-kampanjer matchar i princip de som erbjuds via Apples onlinebutik. Det delas upp så här: Nya och befintliga kunder kan få upp till 800 USD i kredit, fördelat på 36 månader, mot vilken iPhone 13 som helst. Det gör iPhone 13 Mini och standard iPhone 13 gratis efter att krediterna har tillämpats.

Om du köper en iPhone 13 Pro eller iPhone 13 Pro Max, betalar du 5,56 USD respektive 8,34 USD per månad efter att krediten på 800 USD har lagts på din faktura under 36-månadersperioden.

Hångeln är att kreditbeloppet är baserat på telefonen du handlar med, och du måste vara på eller registrera dig för någon av AT&T:s obegränsade planer.

Se nu på AT&T

T-Mobile iPhone 13-erbjudanden

En gratis iPhone 13 på T-Mobile

Hur mycket kredit du får från T-Mobile beror på några saker. För det första är det telefonen du handlar med; nästa är prisplanen du registrerar dig för. Om du spelar dina kort rätt kan du få upp till $800 i krediter – vilket gör iPhone 13 och iPhone 13 Mini gratis. iPhone 13 Pro och iPhone 13 Pro Max kommer fortfarande att kosta dig, men basmodellen bör inte vara mer än 200 USD totalt (före skatt).

Fångsten? Du måste registrera dig för T-Mobiles Magenta Max-plan och byta in en iPhone X eller nyare eller en Galaxy S20 eller nyare. T-Mobile kommer även att acceptera telefoner från OnePlus, Google, LG och Mototorla. Kontrollera med transportören för de specifika modellerna.

Om du inte vill registrera dig för Magenta Max-planen får du krediter för upp till $400 för handel med samma telefoner.

Se nu på T-Mobile

Verizon iPhone 13-erbjudanden

Upp till $2 000 i krediter om du byter operatör och lägger till en linje

Verizon har en lockande kampanj för nya kunder som köper en iPhone 13. Det är en lukrativ affär som kan ge dig upp till $2 000 i krediter, beroende på hur du spelar dina kort. Huvudkampanjen Verizon körs just nu kräver att du byter från din nuvarande operatör, porterar ditt telefonnummer och köper valfri iPhone 13-modell med ett utvalt obegränsat abonnemang. Du måste sedan lägga till ytterligare en rad på ditt konto, varefter du kvalificerar dig för upp till 1 000 $ rabatt på den iPhone 13. Den andra halvan av kampanjen ger dig upp till ett förbetalt Mastercard på 1 000 $ för att täcka kostnaderna för att lämna din nuvarande bärare.

Vill du inte registrera dig för två servicelinjer? Du kan byta in din gamla telefon, oavsett om den fungerar eller inte, och få upp till 800 $ i krediter för vilken iPhone 13-modell som helst. Om du går den här vägen och byter operatör är du fortfarande berättigad till Mastercard-kampanjen på $1 000.

Befintliga kunder får inte samma behandling. När du istället köper valfri iPhone 13-modell kan du få krediter värda upp till $1 000 för att ansöka om en andra iPhone 13.

Se nu på Verizon

Synliga iPhone 13-erbjudanden

Få ett presentkort på 200 USD

Den förbetalda operatören Visible erbjuder ett ganska bra erbjudande för nya kunder. Om du köper en iPhone 13 och överför ditt nummer till operatören får du ett virtuellt presentkort efter din tredje månad i tjänst. Normalt Visible varierar presentkortets belopp beroende på vilken modell du köper, men just nu erbjuder Visibile 200 $ för vilken iPhone 13 som helst. För att vara tydlig, så är det så här:

iPhone 13 Mini: $200 virtuellt presentkort iPhone 13: $200 virtuellt presentkort iPhone 13 Pro: $200 virtuellt presentkort iPhone 13 Pro Max: $200 virtuellt presentkort  Visa nu på Visible

apple-iphone-12.png

AT&T iPhone 12-erbjudanden

15 USD i månaden för en iPhone 12

AT&T:s iPhone 12-erbjudanden kräver inte längre inbytes. Istället måste du registrera dig för en enhetsbetalningsplan och för en obegränsad serviceplan. När du väl har gjort det får du iPhone 12 för $15 per månad, istället för $20,28 per månad. Eller så kan du få iPhone 12 Mini till 50 % rabatt på det ordinarie priset, vilket går ner till 8,75 USD i månaden under 36 månader.

Se nu på AT&T

Verizon Wireless iPhone 12-erbjudanden

Upp till 1 600 USD i krediter… med en fångst

Verizon erbjuder ett liknande erbjudande för iPhone 12 och iPhone 12 Mini som iPhone 13-sortimentet. Om du är en ny kund och registrerar dig för service kan du få upp till 600 $ rabatt på telefonen med ett inbyte. Då får du också ett förbetalt MasterCard-kort på $1 000 för att betala av allt du kan vara skyldig din tidigare operatör. Befintliga kunder kan få upp till 300 $ rabatt på iPhone 12 med ett inbyte.

Se nu på Verizon Wireless

T-Mobile iPhone 12-erbjudanden

Till Magenta Max eller inte?

T-Mobile utökar sitt Magenta Max-erbjudande från iPhone 13-serien till iPhone 12-serien. Det betyder att när du registrerar dig för Magenta Max-planen och byter in en kvalificerad enhet kan du få upp till 800 $ rabatt på båda telefonerna – baserat på ditt inbyte.

Se nu på T-Mobile

Visible iPhone 12-erbjudande

Få upp till 200 $ via ett presentkort

Visible, en förbetald operatör som använder Verizons trådlösa nätverk, ger dig ett presentkort på 200 $ till en återförsäljare som du väljer efter att du registrerat dig för service och porterat ditt nummer till operatören. Efter tre månaders tjänst får du en kampanjkod som du kan lösa in mot ett presentkort som du väljer. Oavsett vilken iPhone 12-modell du köper från Visible får du $200 via ett presentkort.

Visa nu på Synlig

apple-iphone11.png

T-Mobile iPhone 11-erbjudanden

Upp till $250 rabatt

Du kan få krediter till ett värde av upp till $250 för att ansöka om köp av iPhone 11 när du registrerar dig för en ny tjänst på T-Mobile. Eller så kan du få iPhone 11 Pro gratis när du byter till T-Mobile och registrerar dig för Magenta Max-planen.

Se nu på T-Mobile

Synliga iPhone 11-erbjudanden

Få ett presentkort på 200 USD

Visible ger nya kunder som porterar ett nummer till operatören en 200 $ virtuellt presentkort efter att ha slutfört tre månaders tjänst när du köper en iPhone 11. 

Se nu på Synliga

Verizon Wireless iPhone 11-erbjudanden

Gratis iPhone 11 för nya linjer < /h3>

Nya tjänstelinjer på Verizon kan få en gratis iPhone 11 – en rabatt på 499 $ fördelat på 30 månader.

Se nu på Verizon Wireless

Cricket Wireless iPhone 11-erbjudande

$199 iPhone 11 när du byter till Cricket

Cricket erbjuder nya kunder $300 rabatt på iPhone 11 när du byter till den förbetalda operatören och registrerar dig för $60 per månad. Det betyder att du kommer att betala $199 för telefonen, istället för de vanliga $499. Ingen dålig affär, va?

Se nu på Cricket Wireless

Cricket Wireless iPhone XR-erbjudanden

$199 iPhone XR för hoppande bärare

apple-iphone-xr.png

Registrera dig för Crickets tjänst och ta med ditt nummer från en annan operatör, så kan du få iPhone XR för $199. Vill du inte behålla ditt nummer? Det kommer att kosta dig $399.

Se nu på Cricket Wireless

Cricket Wireless iPhone SE-erbjudanden

49 USD för en iPhone SE

Du kan få en iPhone SE för 49 USD när du signerar upp för Crickets obegränsade plan för $60 per månad och porta in ditt nummer från en annan operatör. Om du vill ha iPhone SE och planerar att skaffa ett nytt nummer kan du få SE för $350.

Se nu på Cricket Wireless

Intresserad av fler tekniska erbjudanden och recensioner? Prenumerera på nyhetsbrevet ZDNet Recommends och låt våra expertgranskare leta igenom internet efter bara de bästa produkterna, tjänsterna och erbjudandena för dig.

ZDNet rekommenderar

Få upp till 6 månader gratis med Apple Music eller Amazon Music Unlimited idag Bästa erbjudanden för streamingenhet för Super Bowl LVI: Roku, Fire Stick, Apple TV Bästa TV erbjudanden för Super Bowl LVI: Sony, LG, TCL, mer Bästa hemgeneratorerbjudanden som finns tillgängliga: Champion, Westinghouse och mer De bästa bärbara kraftverken 2022

Apple | Rörlighet | Smartphones | Hårdvara | Recensioner | iOS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here