NordVPN och Surfshark tillkännager fusion

0
499

Jonathan Greig Skrivet av Jonathan Greig , Personalskribent Jonathan Greig Jonathan Greig Staff Writer

Jonathan Greig är journalist baserad i New York City.

Fullständig bio den 2 februari 2022 | Ämne: VPN

Stora VPN-leverantörer Surfshark och Nord Security går samman, enligt ett blogginlägg från båda företagen. Sammanslagningen är en av ett antal konsolideringar inom VPN-marknaden, varav mycket redan kontrolleras av Kape Technologies, Tesonet och Ziff Davis.

Villkoren för sammanslagningen avslöjades inte men de två företagen tillbringade månader med att förhandla innan de gjorde tillkännagivandet. De två företagen kommer att fungera som separata enheter “som förlitar sig på separata infrastrukturer och olika produktutvecklingsplaner.”

Säkerhet

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here