NextDC sprøjter AU$100 mio. til at bygge nyt Adelaide-datacenter

0
417

Aimee Chanthadavong Skrevet af Aimee Chanthadavong, seniorjournalist Aimee Chanthadavong Aimee Chanthadavong Senior Journalist

Siden hun afsluttede en grad i journalistik, har Aimee haft sin rimelige andel af at dække forskellige emner, herunder forretning, detailhandel, fremstilling og rejser. Hun fortsætter med at udvide sit repertoire som tech-journalist med ZDNet.

Fuld bio den 17. februar 2022 | Emne: Datacentre

nextdc-adelaide.jpg

Billede: NextDC

NextDC har sikret sig jord i Adelaides CBD som en del af dets første skridt til at bygge et nyt AU$100 millioner datacenter i kirkens by.

Det nye anlæg bliver kendt som A1 Adelaide og kalder 211 Pirie Street hjem.

NextDC sagde, at når det er færdigt, vil anlægget levere op til 10MW strøm, blive certificeret som et Uptime Institute Tier IV-datacenter og tilbyde direkte cloud-sammenkoblingskapacitet.

Det vil også indeholde et innovationscenter, som NextDC sagde ville fungere som “et iværksætter-inkubationscenter, som vil dyrke lokal teknologiekspertise og yderligere forbedre South Australias globale omdømme for hi-tech, herunder kapaciteter omkring kunstig intelligens, data analyser og cybersikkerhed”.

Sideløbende med datacentret opstiller NextDC også et missionskritisk driftstårn på stedet.

“Vores partnerskab med den sydaustralske regering var medvirkende til at udvikle vores langsigtede strategi for at støtte væksten i staten” sagde NextDC CEO Craig Scroogie.

“Denne digitale infrastrukturudvikling repræsenterer en vigtig investering i det sydlige Australien, som yderligere vil understøtte og accelerere væksten af ​​SA-regeringens digitale transformationsstrategi”.

NextDC sagde, at det samarbejdede med delstatsregeringen om at åbne A1 Adelaide i 2023.  

I slutningen af ​​sidste år sagde NextDC, at det planlægger at bygge sit første regionale datacenter i Maroochydore på Queenslands Sunshine Coast. Det vil være det første af en række regionalt-baserede edge-websteder, der vil målrette mod regionale hubs på tværs af Australien, som der tidligere har været ude af hensyn til, sagde NextDC.

Selskabet rapporterede for FY21, at datacenterindtægterne var AU$246 millioner, en stigning på 23 % i forhold til året før. NSW og ACT tegnede sig for 47 % af den samlede omsætning.

Den bemærkede også, at den forventer, at omsætningen fra datacentertjenester vil nå op på AU$285-AU$295 mio. i 2022, med underliggende EBITDA-guidance på AU$160-AU$165 million.

Relateret dækning

NextDC tager en femtedel af aktierne i AUCloud under kapitalrejsningen på 35 mio. USDAirTrunk for at udvide Western Sydneys datacenterkapacitet med nyt faciltyEquinix og PGIM Real Estate underskriver en aftale på 575 mio. USD om at bygge to data centre i SydneyAWS lancerer den første datacenterregion i New Zealand inden 2024 Australien | Hardware | Servere | Netværk | Opbevaring | Sky