$549,99 Insta360 One RS tilføjer et bedre actionkamera til dets modulære opsætning

0
129

Insta360 har annonceret One RS, en efterfølger til det modulære One R action/360 cam, det udgav sidste år. RS er for det meste en mindre opgradering, hvor hjernemodulet (eller “kernen”, som Insta360 kalder det) og monteringssystemet får et par tweaks, der skulle gøre oplevelsen af ​​at skyde med 360-objektivet en smule bedre.

One ​​RS-opgraderingerne er for det meste mindre, men velkommen, forbedringer af livskvaliteten. Kernen har en ekstra mikrofon, hurtigere Wi-Fi til at overføre dine billeder og videoer, en hurtig menu til at ændre optagetilstande og en “Øjeblikkelig zoom”, der lader dig slå ind op til 2,7 gange, mens du optager.

Insta360 siger også, at kameraets indbyggede “FlowState”-stabilisering er forbedret. Monteringsbeslaget, der bruges til at fastgøre RS til andet tilbehør, er blevet redesignet – det åbner nu fra siden, hvilket gør det meget nemmere at bruge med 1-tommers Edition-moden. Den inkluderer også et nyt plastik- og skumstykke foran, der skulle hjælpe med at forbedre lyden ved at beskytte mikrofonerne mod at opfange vindstøj.

Den opgraderede sag på One RS (venstre) vs. One R's sag (højre). Becca Farsace/The Verge

Den største ændring, Insta360 bringer med One RS, er det nye 4K Boost-objektiv, som er den almindelige action-cam linsedel af kamerasystemet. Virksomheden siger, at det har en “opgraderet 1/2-tommer 48MP billedsensor”, som kommer med nogle specifikanter i forhold til den ældre version: den er lidt hurtigere med en f2.4 blænde versus en f2.8 og har en højere maksimal ISO, maksimalt ud på 6400 i forhold til det originale 4K-objektiv, som kun kan klare 3200. Det har også et lidt bredere objektiv — en 16 mm fuldformatsækvivalent i forhold til 16,4 mm-objektivet, der pryder den tidligere version.

< figur class="e-image">Du kan stadig vedhæfte skærmen, så den er foran eller bagudvendt. (I action-cam-tilstand er det i hvert fald svært at sige, hvad “foran” og “bagsiden” betyder med 360-graders objektivet påsat.) Becca Farsace/The Verge

To nye tilstande giver de store nye funktioner: Active HDR og 6K Widescreen. Insta360 hævder, at Active HDR-tilstand giver dig mulighed for at fange skygge og fremhæve detaljer, selv i hurtige sportsvideoer, og siger, at 6K widescreen-tilstanden udnytter sensoren “fuldt” til at producere en video med et “biografisk” 2,35:1 billedformat . Det oversættes til en One RS max opløsning for ikke-360 video på 6016 x 2560, som du kan optage med 24/25 billeder i sekundet (One R's 4K-objektiv toppede med 4000 x 3000 eller 3840 x 2160).

Da The Verge-kameraguruen Becca Farsace testede den originale One R i 2020 (ved hjælp af en præproduktionsenhed, vel at mærke), sagde hun, at 4K-modden var “fin” som et actionkamera med hensyn til billedkvalitet. På det tidspunkt var det dog en ny funktion at kunne vende skærmen rundt. Det er ikke længere tilfældet, siden DJI introducerede Osmo Action 2, et dedikeret actionkamera med et meget lignende modulært koncept (som kan bruges i en ultrakompakt tilstand med kun kameraterningen). Det betyder, at Insta360 skal komme korrekt med opgraderingerne til boost-objektivet, hvis den ønsker, at One RS skal holde sig selv som et actionkamera.

Insta360s video, der viser optagelser fra den ene RS.

Becca tog One RS med på en skitur i weekenden og sagde, at hvis du ser videoen på en telefon, vil den stort set ikke kunne skelnes fra andre actionkameraer. At se det tilbage på en computerskærm, var det dog ikke så imponerende. “Der er ikke den store forskel fra optagelser over R. Den mere bemærkelsesværdige opgradering er side-loading-kabinettet, der gør det muligt at sætte 1-tommers mod i kabinettet uden at skulle fjerne modens linsedæksel.”

betydelig 1-tommer mod, afbilledet i midten, plejede at være en smerte at bruge med det gamle hus. Becca Farsace/The Verge

Det er selvfølgelig værd at bemærke, at actionkameraer fra DJI og GoPro ikke nemt kan konvertere til 360-kameraer (selvom GoPro drillede, at det udvider sit kameraprogram, og hvem ved, hvad det har i vente). Insta360 har dog ikke lavet nogen bemærkelsesværdige opgraderinger til sit 360-graders modul, så hvis du har en original One R og har lyst til bedre 360-videoer, vil denne opgradering ikke gøre meget for dig. Den gode nyhed er, at delene burde være kompatible — Insta360 siger, at One R-kernen vil få understøttelse af 4K Boost-objektivet med en firmwareopdatering, og du kan bruge den opgraderede RS-kerne med den eksisterende 360 ​​og 5,3K 1-tommers type mods.

Kernen er hjernen i One RS, og den rummer også dens (stadig lidt laggy) skærm, USB-C-port og microSD-kortslot. Becca Farsace/The Verge

The One RS er tilgængelig i dag. Ligesom originalen er der en Twin Edition med både 360-objektivet og 4K Boost-objektivet, som koster $549,99 (omkring $70 mere end originalens lanceringspris). Der er også andre pakker – for de samme $550 kan du få One RS med kun 1-tommer objektivet, og der er også en version, der bare kommer med 4K Boost-objektivet til $299,99.

For One R-ejere, der er tilfredse med deres objektivopsætning, vil Insta360 også sælge et bundt med RS-kernen, batteriet og monteringsbeslaget for 269,99 USD – det kan være et svært salg, givet de relativt små opgraderinger og manglen på flere nye mods til at drage fordel af One RS' opdateringer.