Apples servicecentre kan angiveligt erstatte Studio Displayets 'indbyggede' standere

0
117

Medarbejdere i Apple Stores eller autoriserede serviceudbydere vil være i stand til at ændre, hvilket stativ der er knyttet til Studio Display, ifølge en rapport fra MacRumors, som citerer interne Apple-dokumenter. Dette er på trods af en advarsel på Apples “Køb Apple Studio Display”, som siger, at du skal vælge et stativ på købstidspunktet, da de er “indbygget” og “ikke udskiftelige.”

Apple tilbyder tre forskellige standmuligheder til Studio Display. Du kan få enten standardstativet med hældningsjusteringer eller VESA-adapteren til at fastgøre skærmen til tredjeparts arme uden at betale noget ekstra. Hvis du vil have et højdejusterbart stativ fra Apple, er det en opgradering til $400. Apple siger, at du skal beslutte dig på det tidspunkt, du køber skærmen – selvom MacRumors-rapporten antyder, at du senere vil kunne betale for at skifte stand, hvis du ombestemmer dig eller får en anden skrivebordsopsætning.

Apple reagerede ikke på The Verges anmodning om kommentarer til, hvorvidt disse rapporter er korrekte.

Forskelle mellem hvad Apple siger og virkeligheden ser ud til at være en frustrerende tendens med Studio Display. Apples “Vigtige håndteringsoplysninger for Apple Studio Display”-side siger, at skærmens strømkabel ikke kan fjernes, men alligevel har The Verge-chefredaktør Nilay Patel, sammen med YouTuber Linus Tech Tips, allerede bevist, at kablet faktisk kan være fjernet. (Selvom det efter min mening ikke bør distrahere fra det faktum, at det er virkelig irriterende at lave en skærm med et strømkabel, der skal fastgøres.)

Verge-stipendiat Umar Shakir påpeger, at hængslet i det mindste eksternt ligner det, der findes på Apples Cinema HD Display fra begyndelsen af ​​2000'erne. Ifølge en arkiveret kopi af en servicemanual krævede fjernelse af stativet til denne skærm blot at løsne to skruer, hvilket tyder på, at Apple kunne have designet Studio Display-standeren til at være brugerudskiftelig.

I det mindste, efter min mening, ville det næsten være den perfekte brug for virksomhedens nyligt introducerede Self Service Repair-program – det er den type job, som de fleste mennesker kan være trygge ved at udføre selv, men som ikke ville være så let, at det' d gøre Pro Display XDR (med dens magnetiske standermontering) mindre ønskværdig. Desværre er det ikke den verden, vi lever i lige nu.

I øjeblikket nævner Apples skærmservice- og reparationsside ikke det rapporterede program, der giver dig mulighed for at få skiftet dit Studio Displays stand ud. . MacRumors siger, at prisen “vil variere baseret på regionen, typen af ​​stativ eller beslag, der installeres, og omkostningerne ved arbejdskraft”, og at sættet til at foretage ændringen ikke vil blive solgt online, så det virker usandsynligt, at vi vil nogensinde se hårde detaljer om priser på Apples websted. Vi holder øje med enhver offentlig omtale fra Apple om, at dette er en mulighed – ellers skal du muligvis henvende dig til din lokale Apple Store og spørge, om de vil lave et standskifte, hvis du ønsker at få en færdig .

Relateret: