Nintendo tilføjer endelig mapper til Switch, en slags

0
170

Nintendo har tilføjet en ny funktion i mappestil til Switch's brugergrænseflade, mere end fem år efter, at konsollen først blev udgivet. Det er inkluderet som en del af systemfirmwareversion 14.0, som er tilgængelig til download nu.

Når det er Nintendo, fungerer systemet ikke præcis, som du kunne forvente. Det kaldes “grupper” og tillader dig ikke at placere noget på startskærmen – i stedet skal du scrolle helt til højre for at komme til den lodrette liste over al din software og trykke på L. Det giver dig adgang til eller oprette grupper af forskellige spil. Nintendo har udgivet en guide til brug af funktionen her.

Det vil ikke gøre så meget for at hjælpe dig med at organisere din startskærm eller hele listen over spil. Jeg har allerede et Switch-bibliotek så stort, at det var nemmest for mig at holde listen i alfabetisk rækkefølge og finde det, jeg ville spille på den måde. Men gruppefunktionen kan stadig være nyttig til selvkuratering. Jeg har en masse spil fra Sega Ages og Arcade Archives-serien af ​​retro-genudgivelser, for eksempel (råb op til Virtua Racing), og med Switch-grupper er det nemt at placere dem i brugerdefinerede samlinger.

Version 14.0 af switchens firmware indeholder også tweaks til systemets Bluetooth-lydfunktion, som blev tilføjet i version 13.0. Nintendo siger, at du nu kan justere lydstyrken på Bluetooth-hovedtelefoner eller -højttalere ved hjælp af enten selve switchen eller med knapper på Bluetooth-enheden, hvilket tilsyneladende ikke var muligt før. Switchen vil nu vise lydstyrken i overensstemmelse med tastetryk på Bluetooth-enheden, og den maksimale lydstyrke for nogle enheder er også blevet øget.