Google rydder op i sin smarthome-app

0
155

Google ønsker at rydde op i begivenhedsfeedet i sin Home-app for at gøre det nemmere at se, hvad der sker i dit smarte hjem. En opdatering, der kommer senere på måneden, vil indeholde et “rodfrit layout”, siger søgegiganten, og den vil gruppere relaterede poster for at undgå, at du skal rulle gennem “en liste over gentagne begivenheder.” Ovenstående skærmbillede udgivet af virksomheden viser et mere kortfattet, strømlinet design.

Ved siden af ​​denne feedopdatering har virksomheden officielt annonceret en ny centraliseret privatlivssektion samt de opdaterede kontroller, der begyndte at dukke op i sidste uge. Privatlivssektionen lanceres i denne uge og giver dig mulighed for at administrere husstandsindstillinger som f.eks. tilstedeværelsesregistrering og giver dig en nem visning af dine data. I mellemtiden giver de nye smart-hjem-kontroller et enkelt overblik over status for dine smart-hjem-enheder uden at kræve så mange tryk, svarende til de kontroller, Google inkluderede med Android 11. De vil rulle ud “i løbet af de næste par uger,” siger Google.

 De nydesignede enhedskontroller. Billede: Google

De er velkomne tilføjelser til Google Home-appen, som stort set er forblevet uændret siden dens sidste større redesign i 2018 (bortset fra en farveskiftende lysopdatering i 2019). Desværre nævner Googles indlæg ikke, om de vil reducere mængden af ​​annoncer for Google-tjenester, der i øjeblikket plager hjemmefeedet.