Google vil ikke give gamle Pixels den bedste 5G, selvom det indrømmer, at det kunne

0
123

Google siger, at det ikke planlægger at opdatere softwaren til Pixel 4a 5G, 5 eller 5a for at understøtte C-band 5G i USA, på trods af at de også siger, at telefonerne har den nødvendige hardware og at funktionaliteten vil fungere i andre lande. Google har ikke forklaret denne beslutning, som den annoncerede i et indlæg på Pixel-supportforaene (h/t til Android Police for at få øje på det indlæg). Google har opdateret sine seneste Pixels i USA, 6 og 6 Pro, med C-bånd via en softwareopdatering, men ikke de ældre telefoner.

Indlægget siger, at de tidligere Pixel-modeller “har C-band-kompatibel hardware og er aktiveret til drift i visse lande”, men at virksomheden “ikke har nogen planer om at understøtte C-band-drift i USA” for de tidligere Pixel-modeller.

To af de tre store amerikanske luftfartsselskaber satser stort på C-band

Denne nyhed er ærligt talt en nederdel. Da min kollega Chris Welch testede Verizons C-band-netværk, var det væsentligt hurtigere end 4G LTE og de fleste af de andre 5G-tjenester, som virksomheden leverede. Selvom C-båndet ikke er så hurtigt som mmWave, har det større rækkevidde, hvilket gør det mere levedygtigt for flere kunder. Verizon og (i mindre grad) AT&T bruger milliarder på at gøre C-band til en stor del af deres 5G-netværk – og disse relativt nyere telefoner, tilsyneladende vilkårligt, kan ikke bruge det i USA. Det er især forstyrrende for Pixel 5, en flagskibstelefon, der kun er én generation gammel, og som allerede har FCC's godkendelse til at bruge C-bånd.

(Hvis du undrer dig over T-Mobile, bruger dets nuværende 5G-netværk ikke C-bånd, selvom det har planer om at introducere nogle i slutningen af ​​næste år. Virksomheden elskede at påpege dette under 5G-debaclet med FAA, luftfartsselskaber , og flyselskaber.)

Relateret

5G's falske start er forbi, og iPhone SE beviser det

Google svarede ikke med det samme på en e-mail fra The Verge, der spurgte, hvorfor det ville understøtte C-band i nogle lande, men ikke andre. I sit indlæg påpeger virksomheden, at telefonerne stadig vil være i stand til at bruge de Sub-6- og mmWave 5G-kapaciteter, de havde ved lanceringen.

Som altid tjener dette som en påmindelse ikke at købe noget baseret på funktioner, det kan eller kan få i en fremtidig softwareopdatering. I vores Pixel 5a anmeldelse fra 2021 nævner vi, at telefonens mangel på C-bånd kan være en ulempe i fremtiden, men at Google kunne tilføje support til det, hvis det ville. Desværre ser det ud til, at fremtiden er lige om hjørnet for kunder med telefoner, som Google understøtter. Men virksomheden ser ikke ud til at være interesseret i at inkludere amerikanske kunder, der ikke har de nyeste og bedste Pixels.