Google vil ikke lade dig købe film og tv-serier fra Play-appen fra og med maj

0
166

Google vil ikke længere sælge film og tv-serier fra Google Play-appen fra og med maj, meddelte virksomheden (via Ars Technica). I stedet vil du være i stand til at få film og serier fra Google TV-appen.

“På Google TV finder du den samme oplevelse, som du er vant til på Google Play Film & TV med de seneste nye udgivelser, lejemål, tilbud og gode anbefalinger til dig,” ifølge en virksomhedssupportside. Indhold, du allerede har købt, vil være tilgængeligt i Google TV-appen, og du kan bruge Play-kredit-/gavekort til at købe ting der, hvis du har brug for det.

Google Play vil stadig have apps, spil og bøger

I sidste ende virker dette ikke som et alt for dramatisk skift. Denne ændring og Googles beslutning om at lukke ned for Google Play Musik til fordel for YouTube Music kunne dog begge indikere, at Google mindsker sin afhængighed af Play-mærket som sin butiksfacade for digitale varer. Google Play vil stadig være din destination, hvis du vil købe apps, spil og bøger – i hvert fald indtil videre.

Apple bryder også salget af sit indhold på tværs af forskellige apps. Apps er i App Store, musik er i iTunes, film og tv-serier er i Apple TV-appen, og bøger er i Apple Books.