Suicide Squad: Kill the Justice League er officielt blevet forsinket til foråret 2023

0
163

Suicide Squad: Kill the Justice League er officielt blevet forsinket til foråret 2023, ifølge en meddelelse fra Rocksteady Games kreative direktør Sefton Hill på Twitter.

“ Vi har truffet den svære beslutning at udsætte Suicide Squad: Kill The Justice League til foråret 2023,” lyder Hills tweet. “Jeg ved, at en forsinkelse er frustrerende, men den tid går til at lave den bedste kamp, ​​vi kan. Jeg ser frem til at bringe kaosset til Metropolis sammen. Tak for din tålmodighed.”

Den officielle meddelelse om en forsinkelse i 2023 for den kommende titel kommer en måned efter, at Bloomberg første gang rapporterede, at Suicide Squad blev skubbet til næste år. Rocksteadys sidste spil, Batman: Arkham Knight, blev udgivet helt tilbage i 2015.

Suicide Squad: Kill the Justice League blev først annonceret i august 2020 ved DC's FanDome-begivenhed med en estimeret 2022 udgivelsesdato. Den kommende titel er eksklusiv til næste generations konsolplatforme (PlayStation 5 og Xbox Series X/S) og pc og vil se spillerne slå sig sammen som Suicide Squad-medlemmerne Harley Quinn, Captain Boomerang, King Shark og Deadshot (som titlen annoncerer). ) dræbe de forsvundet medlemmer af Justice League. Et første kig på gameplay blev også afsløret sidst sidste år.

DC-fans vil dog kunne finde trøst i forsinkelsen: Warner Bros. annoncerede for nylig, at det Batman-tilstødende RPG Gotham Knights endelig udkommer i år den 25. oktober, så der vil stadig være et DC-superhelteeventyr at spille denne feriesæson.