YouTube tager over-the-air tv med næsten 4.000 gratis episoder af tv

0
203

YouTube er det seneste firma, der tilbyder gratis tv-serier med annoncer. Videogiganten siger, at du nu vil være i stand til at streame næsten 4.000 episoder af tv gratis, så længe du også er villig til at se annoncer under showet. Tilgængelige programmer inkluderer Hell's Kitchen, Andromeda og Heartland, og du vil være i stand til at se dem i USA på nettet, mobile enheder og “de fleste tilsluttede tv'er via YouTube TV-appen,” siger YouTube i et blogindlæg.

Med de nye gratis tv-shows tager YouTube imod en række store konkurrenter. Den ene er over-the-air-tv — ved at tilbyde gratis tv on demand, håber YouTube sandsynligvis, at du vil se, hvad der er tilgængeligt på deres platform i stedet for kanalsurfing for at se, hvad der ellers kan være på.

Der er allerede mange muligheder for gratis streaming af reklameunderstøttet tv

Og der er allerede mange muligheder for gratis at streame annonceunderstøttet tv, inklusive Tubi, Xumo, Plex, Roku og tilbud fra Vizio og Samsung – bare for at nævne nogle få – så YouTube er sent på spil. Når det er sagt, er YouTube også allerede det sted, hvor mange mennesker bruger meget tid på at se videoer, så det er ikke svært at forestille sig, at folk tjekker tv-udsendelser, de kan streame gratis, mens de scroller gennem andet YouTube-indhold.

De gratis programmer kunne også lokke folk til at skifte fra Roku, et firma som YouTube-ejeren Google har haft nogle meget offentlige stridigheder med. Roku sidder dog ikke stille; ifølge en rapport fra november, planlægger den at udvikle mere end 50 originale shows, der kunne vises på dens gratis og annoncestøttede Roku Channel. Hvis vi går efter potentielle brugere baseret på hardwareejerskab, så er Roku, som siger, at 155 millioner mennesker bor i husstande med Roku-enheder, langt mindre end YouTube. Google sagde sidst, at der var mere end 3 milliarder Android-enheder i naturen, og det er kun en del af de potentielle enheder, der har nem adgang til YouTube.

YouTubes gratis tv-shows slutter sig til platformens tilgængelige række af gratis film med annoncer, som i øjeblikket inkluderer Gone in Sixty Seconds og Legally Blonde. Virksomheden planlægger at tilføje op til 100 shows og film hver uge.