En 14-tommer cabriolet slutter sig til MSI's udvalg af bærbare computere til virksomheder

0
180

MSI har lavet en række opdateringer til Summit-serien, dets linje af avancerede bærbare computere til virksomheder. Summit E14 Evo, Summit E13 Flip Evo, Summit E16 Flip Evo og Summit E16 Flip (som ligner Filp Evo med en skærm i højere opløsning og diskrete GPU-muligheder). Der er også en helt ny model, Summit E14 Flip Evo, som er en konvertibel version (hvilket betyder, at dens skærm kan foldes bagud til en tabletform) af Summit E14 Evo. Interessant nok ser 15-tommer Summit E15 ikke ud til at være blevet opdateret.

Summit E14 Flip ville være for folk, der har brug for en skærm, der er større end 13,4-tommer E13 Flip Evo, men ikke ønsker at hoppe til en 16-tommer model. Den byder også på et panel med højere opløsning end 13-tommers konvertible, med en opløsning på 2880 x 1800, mens den mindre model (såvel som clamshell E14) er en ældre skole på 1920 x 1200.

Bortset fra skærmopløsningen ser E14 Flip ud til stort set at ligne clamshell E14 med identiske konfigurationsmuligheder, dimensioner og portvalg.

De nye Summit-modeller kommer med Tobii Aware, en eye-tracking-teknologi, der låser en enhed eller slører dens skærm, hvis dens bruger ikke er i nærheden. Denne form for software er blevet mere almindelig på avancerede bærbare computere til virksomheder i løbet af de sidste par år og kan give en vis ro i sindet til brugere, der beskæftiger sig med følsomme oplysninger.

“Brugere og virksomheder ønsker computere, der proaktivt arbejder for at holde deres oplysninger sikre, samtidig med at de hjælper med deres velvære og produktivitet. Det er præcis, hvad Tobii Aware bringer, når det parres med MSI’s nye serie af bærbare computere,” sagde Ulrica Wikström, Tobiis VP for pc, i en erklæring.

Summit E-serien, som er prissat til at konkurrere med premium-modeller som Dells XPS-linje, er bedst kendt for at pakke en rimelig mængde strøm ind i et letvægts chassis. Selvom byggekvaliteten ikke har været helt på niveau med topkonkurrenterne i erhvervslivet (såsom Apples MacBook Pro eller Lenovos ThinkPads), er designet slankt og professionelt med holdbare finish.

De nye bærbare computere kan købes nu. E14 Flip Evo-modeller starter ved $1.499, og E14 Evo-modeller starter ved $1.249. E13 Flip Evo starter ved $1.299, mens E16 og E16 Flip Evo starter ved henholdsvis $1.899 og $1.549.