Apple bringer detaljerede bykort til Canada

0
202

Apple Maps' mere detaljerede, tredimensionelle byer, der blev lanceret med iOS 15, kommer til Canada og tilbyder bedre kørselsnavigation, rutevejledninger for offentlig transport og en augmented reality-gåoplevelse. Virksomheden har annonceret, at den nye byoplevelse er tilgængelig i Montreal, Toronto og Vancouver. Funktionen var tidligere tilgængelig i et halvt dusin amerikanske byer – Los Angeles, New York, Philadelphia, San Diego, San Francisco og Washington, D.C. – samt London i Storbritannien.

Det er en kærkommen udvidelse. Da vi gennemgik iOS 15 sidste år, var vores eneste reelle problem med den forbedrede kortlægningsoplevelse dens ekstremt begrænsede tilgængelighed. Men hvor det er tilgængeligt, tilbyder det en betydelig forbedring af, hvordan byer ser ud i Apples software, og inkluderer endda 3D-modeller af store vartegn. Fra et funktionelt perspektiv hjælper disse forbedringer med kørselsvejledninger, som f.eks. at vise flere detaljer om, hvilke vejbaner der skal bruges.

Apple Maps' cykelruter kommer også til Montreal. Billede: Apple

Ud over kørselsnavigation vil rutevejledninger til offentlig transport også se forbedringer i de tilføjede byer. Apple Maps giver dig en meddelelse, når det er tid til at gå fra borde, og der er også forbedringer af brugergrænsefladen som at lade brugere fastgøre deres foretrukne transitlinjer for at gøre deres foretrukne ruter lettere tilgængelige. Vandrere har også gavn af og kan få trin-for-trin-vejledning i augmented reality, mens cykelvejledning (en funktion, der oprindeligt kom til Apple Maps med iOS 14) også nu er tilgængelig i Montreal.