Messenger får nye genveje, der lader dig sende lydløse svar

0
135

Meta, Facebooks moderselskab, introducerer Slack-lignende genveje til Messenger, der lader dig gøre ting som at sende en besked lydløst eller hurtigt ringe til en GIF, mens du chatter med dine venner.< /p>

To af genvejene er tilgængelige i dag, den 29. marts, ifølge Meta: @everyone og /silent. @everyone giver dig mulighed for at underrette alle i en chat, hvilket kan være nyttigt, hvis du vil sørge for at få alles opmærksomhed. (På vegne af dine venners meddelelser beder jeg dig venligst bruge denne ansvarligt.) Men hvis du vil sende en besked uden at pinge hele gruppen, vil du være i stand til at bruge genvejen /silent, siger Meta.

I “de kommende uger” vil der være et par genveje mere. /pay giver dig mulighed for at sende eller anmode om penge direkte fra Messenger-chatboksen og vil snart være tilgængelig på iOS og Android i USA. Skriv /gif og et emne for noget, du vil have en GIF af, for at se nogle potentielle muligheder for at falde i chatten. Denne funktion vil snart være tilgængelig på iOS. Og /shrug og /tableflip, som også snart er tilgængelige på iOS, giver dig mulighed for at slippe de klassiske ¯_(ツ)_/¯ og (╯°□°)╯︵ ┻━┻ humørikoner uden at skulle skrive dem ud dig selv.