Rodes første par hovedtelefoner tilbyder en behagelig og afbalanceret måde at overvåge lyd på

0
134

Rode, lydfirmaet, der er bedst kendt for sine mikrofoner, lancerer sit første par hovedtelefoner, NTH-100.

NTH-100'erne er kablet , over-ear hovedtelefoner designet til lyd- og videoproduktioner. Sammenlignet med hovedtelefoner, der er lavet til afslappet lytning, leverer disse en fladere frekvensrespons for mere præcis blanding og overvågning.

NTH-100 sigter mod at tage nogle populære modeller, der bruges i produktioner, som Sonys MDR-7506, Sennheisers HD 280 Pro, Beyerdynamics DT 770 Pro og Audio-Technicas ATH-M50x. De er konkurrencedygtige i pris, koster $149, og de har nogle unikke funktioner, der fremhæver, at Rode ved, hvad producenter og lydredaktører har brug for, når de redigerer i lange perioder.

Vores anmeldelse af Rode NTH-100

Verge Score 8 ud af 10

Good Stuff

 • Meget behagelig
 • Udskifteligt kabel på begge sider af ørekopperne
 • God lyd
 • Holdbar
 • Låsbart hovedbånd

Dårlige ting

 • De folder ikke
 • Lidt omfangsrige for nogle
 • $50 mere end industristandard Sony MDR-7506
NTH-100's lydsignatur er designet til at være flad og ikke farve lyden på nogen måde. Foto af Andru Marino/The Verge

Jeg var i stand til at prøve NTH100 i løbet af den sidste måned, og her er de funktioner, der virkelig skiller sig ud for mig:

 • CoolTech gelpuder med Alcantara-stof på ørekopperne og pandebåndet: Disse er overraskende behagelige hovedtelefoner at have på – mere end nogen af ​​de hovedtelefoner, jeg nævnte tidligere. Efter en fire-timers sammenhængende session med at redigere vores podcast The Vergecast, var der lidt eller intet ubehag, og de blev ikke for varme om mit hoved (jeg vil gerne se, hvordan de har det efter at have redigeret i min varme lejlighed denne sommer). Det er almindelige problemer med hovedtelefoner som disse, og jeg blev glædeligt overrasket over NTH-100.
 • FitLock hovedbøjlelåsesystem: Der er en drejelåsmekanisme på hver side af hovedtelefonerne for at justere, og derefter låse højden af, hvor hver ørekop hviler på dit hoved. Jeg sætter pris på at kunne bære disse af og på hele ugen uden at skulle justere pandebåndet hver gang – og ikke at få mit hår fanget i dem, mens jeg gør det.
 • Dobbeltsidet kabeltilslutning: NTH-100's kabel er aftageligt, hvilket er nyttigt til både reparation og til at udskifte længden af ​​hovedtelefonkabler. Men noget nyt, som disse tilbyder, er at have mulighed for at tilslutte kablet på begge ørekopper. Jeg ser det ikke så ofte på at blande hovedtelefoner, og det har været nyttigt, når du bruger disse hovedtelefoner i forskellige opsætninger. Rode inkluderer et sort 2,4 meter/7,8 fod kabel, men sælger også kabler i forskellige farver (grøn, orange, pink og blå) i 7,8 fod eller 3,9 fod længder for at matche de farvede etiketter på Rodes andre lydprodukter. Ligesom mange kablede hovedtelefoner er det typisk at opleve mikrofoni (støjen, der kommer ind i dit øre fra kablet, der gnider mod sig selv eller dit tøj), og du vil finde dem i disse hovedtelefoner. Hvis den slags generer dig, vil jeg foreslå, at du tester dem først, før du køber. I starten lagde jeg meget mærke til det, når jeg brugte NTH-100, men jeg har siden vænnet mig til det, til et punkt, hvor jeg næsten glemte at skrive det herinde.
 • Unikt design: NTH-100'erne er slanke med øreformen på ørekopperne og de subtile kurver på pandebåndet. Selvom disse vil blive brugt meget bag kulisserne, giver Rode mening at sikre, at de har en visuel tilstedeværelse i hovedtelefonrummet – når jeg ser videopodcastere på YouTube, bruger mange Rode-mikrofoner og Rodes lydmixer Rodecaster Pro, men er altid iført Sony, Audio-Technica eller andre mærker af hovedtelefoner. Rode udfylder dette hul for at appellere til de skabere, der allerede stoler på produkter til deres produktionsarbejde, og som måske også leder efter et anderledes look til deres hovedtelefoner på video.
Både ørekopper og pandebåndet har blød Alcantara polstring, der gør dem behagelige i timevis.

Jeg har kun brugt disse i den sidste måned, men de føles meget holdbare. Rode siger, at dens holdbarhedstest sikrer “årtiers brug”, hvilket er en imponerende, men svær at teste påstand. Der er ingen knirkende eller raslende dele, som jeg lagde mærke til, da jeg brugte dem – noget som mange andre hovedtelefoner i denne prisklasse lider af (jeg har været nødt til at sende min egen Audio-Technica ATH-M70x tilbage til reparation flere gange på grund af en plastik stykke i stykker). NTH-100'erne har et kraftigt pandebånd, og det kan for nogle være en ulempe, at de slet ikke foldes sammen. Så du skal muligvis efterlade lidt ekstra plads i din gearbag, især hvis du har brug for flere par til en podcast-optagelse.

Så hvordan lyder de? De lyder bedre end de fleste hovedtelefoner i prisklassen på $150. De er ikke de ultimative mix-hovedtelefoner, der vil give dig lyst til at droppe ved hjælp af mixing-monitorer – men gode til en masse produktionsarbejde. Der er ikke noget sonisk element, der sprang ud for mig eller overraskede mig, da jeg testede dem, og det er lidt af pointen. Intet, der er bekymrende, når man stoler på dem til at blande podcasts eller videoer.

Rode hævder, at NTH-100'erne leverer en “ekstremt nøjagtig frekvensgang”, men ved siden af ​​Sonys MDR-7506s (en hovedtelefon, der er velkendt for sin flade frekvensrespons) og Audio-Technicas populære ATH-M50x, har Rodes NTH-100'er en lidt mere tilstedeværelse i lav-mellemtonerne, og ender med at få de andre høretelefoner til at lyde skrigende eller tinny med mere tilstedeværelse i de højere frekvenser. Som lydtekniker har jeg erfaret, at hver model af hovedtelefoner stadig kræver, at mine ører justerer og analyserer, hvordan de farver lyden korrekt for at mixe og EQ-lyd, og disse er ikke anderledes. Og efter et stykke tid er jeg begyndt at foretrække deres frekvensgang frem for mine andre redigeringshovedtelefoner.

NTH-100's kabel kan sættes i enten højre eller venstre ørekop. Foto af Andru Marino/The Verge

Samlet set skiller disse sig mere ud for deres komfort og holdbarhed frem for deres lyd. I betragtning af ergonomien er NHT-100'erne en omhyggeligt fremstillet konkurrent til det overfyldte hovedtelefonmarked. De tilbyder små, men velkomne funktioner, som andre i prisklassen $150 ikke gør, og de føles behagelige at have på i lange perioder. Hvis du kæmper med hovedtelefontræthed i din produktion, forbandet med skrøbelige hovedtelefoner eller ønsker et cool look til din videopodcast, kan Rode NTH-100s være en fantastisk opgradering fra dit nuværende par. Indtil videre er de mine hovedtelefoner til podcastredigering i lange sessioner.