Hvad kan du forvente af Microsofts Windows 11 hybrid arbejdsbegivenhed

0
123

Microsoft afslører, hvordan virksomheden bygger Windows til fremtidens hybridarbejde i næste uge. En særlig begivenhed, Windows Powers the Future of Hybrid Work, finder sted den 5. april og byder på Windows og Surface-chef Panos Panay og Microsofts CEO Satya Nadella. Det forventes at dække en række nye Windows 11-funktioner til sikkerhed, produktivitet og administration, både i klienten og skyen.

Så hvad er det sandsynligt, at vi vil se i næste uge? Vi vil sandsynligvis få tidlige glimt af Microsofts vision for at bygge Windows til en ny verden af ​​fjernarbejde. Microsofts CEO Satya Nadella har understreget, hvor vigtigt overgangen til hybridarbejde er for Microsoft. “Hybridarbejde repræsenterer det største skift til, hvordan vi arbejder i vores generation,” sagde Nadella sidste år. “Og det vil kræve en ny driftsmodel, der spænder over mennesker, steder og processer.”

Microsoft har foretaget flere ændringer af Microsoft Teams gennem pandemien, hvilket gør det nemmere at bruge til fjernbetjening deltagere og arbejdere, der tilpasser sig hybridarbejdets virkelighed. Selvom Windows 11 indeholder nogle forbedringer til flere skærme, multitasking og Teams-integration, er det klart, at Microsoft har mulighed for at bygge meget mere ind i kernen af ​​operativsystemet.

Et smartere udklipsholder

En af de første nye Windows 11-funktioner, vi forventer at se i næste uge, er et smart udklipsholder. Windows 11 har allerede et udklipsholder, hvor du kan gemme og indsætte flere elementer, men Microsoft har arbejdet på foreslåede handlinger, som du kan udføre med elementer i dit udklipsholder. Disse kunne være forslag til at ringe til et nummer gennem Microsoft Teams eller Skype, hvis du har kopieret et, eller sende en e-mail, hvis du har kopieret en e-mailadresse.

Referencer til denne smarte udklipsholder og foreslåede handlingsfunktion er blevet vist i de seneste Windows 11-udviklere, så det er sandsynligt, at dette er en produktivitetsfunktion, vi vil se Microsoft fremhæve.

Faner i File Explorer

En anden funktion, der er dukket op i de seneste Windows 11-udviklere, er faner i File Explorer. Denne meget efterspurgte funktion dukkede først op som Sets i Windows 10, før Microsoft annullerede projektet for at bringe faner til hver app. Nu ser det ud til, at faner snart er indstillet til at vende tilbage til File Explorer i Windows 11.

Faneunderstøttelse er i øjeblikket skjult i Windows 11-udviklerbuilds, og Microsoft sagde i sidste måned, at det ville begynde at teste eksperimentelle funktioner i Windows 11, der måske aldrig sendes. Det er muligt, at faner i File Explorer kun er et eksperiment, men hvis Microsoft sigter efter at forbedre Windows 11-produktiviteten, så ligner denne funktion et ideelt eksempel på dens begivenhed den 5. april.

Faner i Stifinder. Billede: Rafael Rivera (Twitter)

En ny Windows-e-mail-app

Den indbyggede mail-app til Windows 11 trænger til en total eftersyn, og det ser ud til, at en er på vej. Microsoft har testet en ny Outlook-app, der med tiden vil erstatte dens indbyggede mail-app på Windows. Kodenavnet Monarch eller “One Outlook”, appen lækkede første gang for mere end et år siden som et webbaseret og let alternativ til win32 Outlook-appen.

ZDNet rapporterede for nylig, at Microsoft planlægger for officielt at annoncere denne nye Outlook-app i foråret, så begivenheden den 5. april lyder helt sikkert som et godt tidspunkt.

Microsoft Teams og en 3D-metaverse

Microsoft har lovet at bringe 3D-avatarer til Microsoft Teams i første halvdel af 2022, så det er sandsynligt, at vi får et godt kig på disse i næste uge. Disse nye 3D-avatarer er designet til at bekæmpe mødetræthed, så du ikke altid behøver at aktivere dit webcam. De er også en del af et bredere skub mod et metaverst miljø for Microsoft, og du behøver ikke at sætte et VR-headset på for at bruge dem. Microsoft vil bruge AI til at lytte til din stemme og derefter animere disse avatarer i overensstemmelse hermed.

Vi vil sandsynligvis også se nogle af Microsofts visioner for fremtiden for hybridarbejde og metaverset med Windows 11 og Microsoft 365. Microsoft har bygget fordybende møder for Teams og en hel Microsoft Mesh-platform i løbet af det seneste år, og Nadella er optimistisk på metaverset.

Billede: Microsoft

“Vi føler os meget godt positioneret til at være i stand til at fange, hvad jeg tror, ​​er i bund og grund den næste bølge af internettet,” sagde Nadella under Microsofts indtjeningsopkald tidligere på året. “Jeg tror, ​​at den næste bølge af internettet vil være en mere åben verden, hvor folk kan bygge deres egne metaverse verdener, uanset om de er organisationer, spiludviklere eller nogen andre.”

Vi forventer også at se nogle flere Teams-funktioner og måske yderligere integration i Windows 11. Microsoft har allerede en Teams-klient indbygget i Windows 11, men virksomheder skal installere en separat for at bruge arbejdskonti. At rydde op i Windows 11 burde uden tvivl være en del af Microsofts planer om at forbedre hybridarbejde med Windows 11.

Microsoft Edge

Microsoft har været tilføjer masser af produktivitet og sikkerhedsfunktioner til sin Edge-browser for at få den til at skille sig ud fra Chrome, Firefox og andre. Vi forventer at se yderligere tilføjelser med fokus på hybridarbejde og produktivitet.

Edges PDF-læser ser ud til, at den snart vil inkludere en tiltrængt forbedring med fuld understøttelse af en indholdsfortegnelse, miniaturevisninger og meget mere. Reddit-brugere har også set tilbagevenden af ​​en Workspaces-funktion, som i det væsentlige fungerer som et virtuelt skrivebord til din browser. Microsoft begyndte oprindeligt at teste denne funktion sidste år, og de seneste Edge Canary-builds viser, at den måske er ved at vende tilbage.

En ny mulighed for Edge-arbejdsområder. Billede: Leopeva64-2 (Reddit)

Sikkerhed og styring

Det ville ikke være en Microsoft virksomhedsfokuseret begivenhed uden en vis sikkerhed og ledelsesmeddelelser. Vi forventer, at Microsoft annoncerer nogle nye sikkerheds- og administrationsfunktioner til Windows 11 og Windows 365 i næste uge. Disse vil sandsynligvis falde ind under Microsofts brede Endpoint Manager, som omfatter Intune, Autopilot og Configuration Manager.

Microsoft har været på en mission for at forbedre sikkerheden i Windows 11, især med dets TPM og Krav til sikker opstart. En nylig tilføjelse er en sårbar blokliste over drivere til Windows Defender, og vi forventer at se andre forbedringer for at beskytte Windows 11 mod komplikationerne ved fjernarbejde.

The Verge vil dække Microsofts Windows-begivenhed den 5. april, så følg med for alle de seneste nyheder.