TweetDeck kan blive en betalt Twitter Blue-funktion

0
114

Det begynder at ligne, at den kommende version af TweetDeck, den power-bruger-fokuserede version af Twitter-appen, ikke bliver gratis. Sikkerhedsforsker Jane Manchun Wong har opdaget en igangværende tilmeldingsside for appen, som kan prale af, at den er et “kraftfuldt realtidsværktøj for folk, der bor på Twitter” og tilbyder en annoncefri oplevelse.

Selv om siden ikke eksplicit siger, at du skal betale Twitter for at få adgang til TweetDeck, annoncerer virksomheder normalt ikke “hjælper dig med at undgå det, der tjener os penge” som en funktion af gratis produkter (selvom, ligesom den nuværende version af TweetDeck, det er det). Og ville du ikke vide det, Twitter har allerede en betalt abonnementstjeneste, som det forsøger at sælge til sine superbrugere.

TweetDeck er i bund og grund Twitter Pro — og bruges af den type mennesker, Twitter Blue retter sig mod

Det er ikke første gang, vi har hørt forslaget om, at Twitter søger at tjene penge på TweetDeck. Tidligere på måneden gravede Manchun Wong kode op, der så ud til at omdirigere ikke-Blue-abonnenter, der forsøgte at få adgang til den nye version af TweetDeck, til Twitter Blue-tilmeldingssiden. Og for over et år siden rapporterede Bloomberg, at Twitter overvejede en abonnementstjenestekomponent til appen. Den rapport kom lige før vi hørte fra Twitter, at den arbejdede på en “stor overhaling” for TweetDeck.

Vi har set en forhåndsvisning af den overhaling. Det er omfattende (og splittende) og har sandsynligvis krævet en god mængde arbejde. Det er ikke umuligt, at Twitter gør det som en del af sin indsats for at virke mere venlig over for fællesskabet og tredjepartsudviklere, men det føles mere sandsynligt, at virksomheden lancerede Twitter Blue, vel vidende at TweetDeck kunne være et stort salgsargument.

Abonnementet på $2,99 om måneden føles allerede som om, at det er rettet mod folk, der bruger Twitter professionelt, så hvad der egentlig er den professionelle version af dens app, ville passe lige ind i tjenestens funktionssæt.

p>

Der er selvfølgelig en modsætning til denne teori: Twitter Blue er ikke reklamefri. Det faktum udgør endda to punkter i FAQ for tjenesten. Så hvordan ville TweetDecks annoncefri være et bevis på, at det snart bliver en del af Twitter Blue?

Det er et rimeligt spørgsmål, men ærligt talt overbeviser den modsigelse mig mere – at have TweetDeck som en blå funktion ville lade Twitter tilbyde sine betalende abonnenter en måde at få en reklamefri oplevelse på, uden at det skulle gøre arbejdet med at uddrive dem fra sine web- og mobilapps. Det er lidt af en win-win (i det mindste for Twitter).

Twitter sagde, at det ikke havde “noget at dele om dette i øjeblikket” som svar på The Verges spørgsmål om, hvorvidt det havde planer om at tjene penge på TweetDeck, og det har ikke annonceret en officiel lanceringsdato for TweetDeck-opdateringen. Når det kommer, formoder jeg dog, at det bliver faktureret som en fantastisk ny frynsegode for Blue-abonnenter. (Og i betragtning af hvor meget mine kolleger elsker TweetDeck, formoder jeg også, at der kan være en del nye abonnenter på tjenesten, hvis det er tilfældet.)