Hendes Majestæts finansministerium arbejder på en ny slags mynte: NFT'er

0
113

Det Forenede Kongeriges finansminister har givet Royal Mint til opgave at skabe en NFT som “et emblem på den fremadrettede tilgang” Hendes Majestæts finansminister siger, at det vil tage sig af kryptovalutaer og blockchains. Projektet blev annonceret i en tale af John Glen, den økonomiske sekretær for finansministeriet, som sagde på et topmøde, at flere detaljer om møntens møntværk ville komme “meget snart.”

Mens lande som Ukraine har udstedt NFT'er før, føles denne særlige meddelelse en smule anderledes – for det første kommer den fra et af de højeste niveauer af den britiske regering. Det er også meningen, at det skal udføres af den enhed, der har ansvaret for at trykke landets penge.

Det betyder ikke, at britiske borgere skal forvente, at regeringen erstatter pundet med HerMajesty'sCoin når som helst snart. Annonceringens fuldstændige mangel på detaljer gør det nemt at se det som blot en PR-øvelse – en måde for statskassen at vise, at det virkelig er seriøst med at gøre Storbritannien til et arnested for finansiel innovation og komme “ind i stueetagen” med krypto. (ved at annoncere en NFT over et år efter Taco Bell kom ud med sit eget krypto-token).

Relaterede

NFT'er, forklaret

For at være retfærdig ser det ud til, at den britiske regering tager krypto seriøst. Glen meddelte, at finansministeriet beder en juridisk taskforce om at overveje “decentraliserede autonome organisationers juridiske status” (eller DAO'er). Han runder også en masse af, hvad regeringen i øjeblikket arbejder på vedrørende krypto – talen er 21 minutter lang (selvom der er en god mængde fnug), og du kan se den i sin helhed nedenfor.

Reuters gør et godt stykke arbejde med at nedbryde de vigtigste komponenter, men som en TL;DR: Det Forenede Kongeriges finansministerium arbejder på at regulere nogle stablecoins (kryptovalutaer, hvis værdi i teorien stort set er bundet til prisen på fiat-valutaer), vil holde en masse møder omkring kryptoregulering og arbejder stadig på sin “regulatoriske sandkasse” for at lade kryptovirksomheder “teste produkter og tjenester i et kontrolleret miljø.”

Med hensyn til statskassens kryptoprojekt er det svært at vide, hvad man kan forvente . Vil det være et samleobjekt, som krypto-entusiaster over hele Storbritannien vil have i deres pung? Eller vil det bare være en enkelt NFT (meddelelsens tweet antyder noget, at der kun vil være én) gemt på en hardwarepung, der er låst inde i Buckingham Palace eller Tower of London?

Helt ærligt, det er nok ikke den vigtige del. Mens NFT'er er travle (eller i det mindste var det på et tidspunkt), vil kryptos fremtid sandsynligvis blive formet mere af, hvordan lande med en stor andel i global finans vælger at regulere dem i stedet for et bestemt projekt – også selvom dette projekt er fra Royal Mint .