WarnerMedia CEO Jason Kilar annoncerer forladelse, da Discovery-aftalen nærmer sig lukke

0
97

Den administrerende direktør for WarnerMedia, Jason Kilar, har meddelt, at han forlader virksomheden.

I et notat delt med personalet i dag og indhentet af The Verge Kilar sagde, at hans exit vil svare til den afventende fusion mellem WarnerMedia og Discovery. Kilar skrev, at der var “mange følelser, man kunne have i et øjeblik som dette, men for mig er der ingen større eller mere varige end de følelser af taknemmelighed og kærlighed, som jeg har for dette team, dette firma og denne mission.” Nyheden blev tidligere rapporteret af The Hollywood Reporter.

“Jeg har aldrig været mere tilfreds fagligt. Jeg har aldrig været gladere fagligt. Dette hold – og det, vi har bygget sammen – er årsagerne til det,” skrev Kilar. “Vi leder branchen kreativt. Vi har løftet teknologi, produkt og design til de højeste niveauer i virksomheden. Vi fungerer som ét team, og vi går stolt og med succes direkte til forbrugere over hele kloden. Det har været dybt glædeligt at læne sig ind i fremtiden sammen med hver enkelt af jer og gøre det med overbevisning.”

Kilar's har været forventet at forlade virksomheden, men blev rapporteret at have sin rolle som administrerende direktør gennem begyndelsen af ​​2022, omkring tidspunktet for fusionens afslutning. Ifølge The Hollywood Reporter forventes aftalen – som allerede har fået lovlig godkendelse – at lukke engang i løbet af andet kvartal af 2022, men den kan blive afsluttet så snart som i næste uge. Discovery CEO David Zaslav har længe været positioneret til at lede de fusionerede virksomheder.

Kilar, en fremtrædende direktør i streaming-området, var den stiftende CEO hos Hulu og blev udnævnt til CEO for WarnerMedia i foråret 2020. Det var under Kilar, at WarnerMedia kontroversielt flyttede hele sin 2021-filmliste til en hybrid-udgivelse på HBO Max under pandemi – et skridt, der fulgte efter en årelang tovtrækkeri mellem teatre og studier om eksklusivitetsvinduer.

“At lede dette hold har været min livs ære,” sagde Kilar. “Mit hjerte er så fyldt, og jeg er yderst taknemmelig for hver enkelt af jer. Der findes ikke noget bedre hold på planeten, og jeg vil nyde hvert sidste skridt, mens jeg går rundt i Burbank flere gange i denne uge, med dette hold i tankerne, altid.”

Læs den fulde tekst af Kilars e-mail til personalet nedenfor:

Når den afventende transaktion med Discovery nærmer sig sin afslutning, er det nu det rigtige tidspunkt at fortælle jer hver især, at jeg skal forlade denne fantastiske virksomhed.

Der er mange følelser, man kunne have i et øjeblik som dette, men for mig er der ingen større eller mere varige end de følelser af taknemmelighed og kærlighed, som jeg har til dette team, dette firma og denne mission. Jeg har aldrig været mere tilfreds fagligt. Jeg har aldrig været gladere fagligt. Dette hold – og det, vi har bygget sammen – er årsagerne til det. Vi leder branchen kreativt. Vi har løftet teknologi, produkt og design til de højeste niveauer i virksomheden. Vi fungerer som ét team, og vi går stolt og med succes direkte til forbrugere over hele kloden. Det har været dybt glædeligt at læne sig ind i fremtiden sammen med hver enkelt af jer og gøre det med overbevisning.

Glæderne er mange, især de walk-and-talks, som jeg har haft med rigtig mange WarnerMedia-teammedlemmer, der dykker dybt ned i de aktuelle sager, hvad enten det er på den etagede grund i Burbank, langs The High Line ved Hudson Yards, i og omkring Techwood og CNN Center, inde i vores arkiver, på tværs af det store område i Leavesden, på et hvilket som helst af vores spilstudiesteder eller de mange andre steder, hvor dette hold bogstaveligt talt ændrer verden. Tilsyneladende er der blevet hørt om, at når Jason ringer til en walk-and-talk, så sørg for at have behagelige vandresko på!

For dem af jer, der kender mig godt (eller følg mig på Twitter), kommer det ikke som nogen overraskelse, at jeg elsker vores historie og det fodaftryk, vi har som virksomhed over hele kloden. Jeg har gjort mit bedste for at besøge og lære så mange af jer at kende som muligt og fotografisk dokumentere min kærlighed til dette team og denne virksomhed undervejs via sociale medier. Så da min kone Jamie og jeg tænkte på, hvad vi kunne gøre på egen hånd for at udtrykke vores påskønnelse til hver enkelt af jer, kom vi på ideen til at skabe en række artefakter med nogle af de billeder, jeg har taget til fejre dette hold og WarnerMedia. Vi inviterer hver enkelt af jer til at besøge denne hjemmeside og vælge et billede, der giver genlyd…fra det ikoniske Warner Bros.-vandtårn, de skinnende tårne ​​på Hudson Yards, den virtuelle produktionsfase i Leavesden og flere flere. En artefakt med det billede (og en note fra mig på bagsiden) vil blive sendt til dig i løbet af de kommende uger. Vores håb er, at dette minde vil bringe et smil frem og minde dig om de vigtige bidrag, vi har givet til denne ekstraordinære virksomheds 99-årige arv.

At lede dette team har været min livs ære. Mit hjerte er så fyldt, og jeg er yderst taknemmelig for hver enkelt af jer. Der findes ikke noget bedre hold på planeten, og jeg vil nyde hvert sidste skridt, mens jeg går rundt i Burbank flere gange i denne uge, med dette hold i tankerne, altid.

Jason