Et nyt bundt af bordplade-RPG'er samler penge ind til reproduktive rettigheder

0
18

Da de fleste store spilselskaber giver enten utilstrækkelige eller ingen reaktioner på den potentielle ophævelse af Roe v. Wade i USA, er indie-bordspil-RPG-udviklere ved at gå op. I dag lancerede Roll for Romance, en Dungeons and Dragons-podcast, i samarbejde med over 200 TTRPG-skabere, TTRPGs for Reproductive Rights på itch.io.

“Reproduktive rettigheder er grundlæggende og ikke-omsættelige menneskerettigheder, som vi skal kæmpe for at beskytte,” lyder beskrivelsen af ​​bundtet.

TTRPGs for Reproductive Rights-pakken indeholder over 275 spil til en værdi af over $1.000 for kun $5. Alle indtægter fra salget kommer National Network for Abort Funds and Planned Parenthood til gode. Et af spillene i pakken er The Abortionists, et LARP (eller live-action rollespil), der ser ud til at berøre historien om Jane Collective, en gruppe kvinder i Illinois, som tilbød underjordiske aborttjenester i 1972 før Roe v. Wade legaliserede abort på føderalt niveau.

TTRPG'er for reproduktive rettigheder er ikke alene om at støtte abortrettigheder. Efter nyheder om den lækkede højesteretsudtalelse brød ud, blev Bungie det første videospilfirma, der udtalte sig, fordømte nyhederne og tilbød støtte til sine ansatte.

“Bungie er forpligtet til at beskytte sine ansattes frihed og privatliv og yde støtte til alle medarbejdere, der er berørt af denne beslutning,” lød Bungies erklæring. Psychonauts 2-udvikler Double Fine udtalte sig også og sagde: “Vi er overbevist om, at en beslutning om at vælte Roe vs. Wade ville nægte folk deres menneskerettigheder og direkte påvirke livet, frihederne og valgene for alle i dette land.”

Itch.io er blevet go-to-siden for velgørende spilbestræbelser. Tilbage i marts var platformen vært for et bundt til ukrainsk nødhjælp, og tjente over 1 million dollars på sin første dag. I 2020 rejste platformen også over $8 millioner i sin Bundle for Racial Justice and Equality, der støttede NAACP Legal Defense and Education Fund og Community Bail Fund. TTRPG'er for reproduktive rettigheder ser ud til at nyde lignende succes. Oprindeligt var målet for pakken $2.500, men efter at have været live i lidt mere end fire timer, er det mere end fordoblet det mål. TTRPG's for Reproductive Rights-pakken slutter den 13. juni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here