Chrome vil snart foretage Google Lens-billedsøgninger uden at forlade en side

0
20

Google Lens, søgegigantens kraftfulde billedgenkendelsessoftware, bliver lidt mindre besværlig at bruge i Chrome-browseren på skrivebordet. I øjeblikket, hvis du vil bruge Lens på et billede på et websted, åbner browseren en side med resultater i en ny fane. Men i fremtiden vil browseren i stedet vise resultater i et panel til højre for en webside. Kun når du vil finde et billedes kilde, åbner Chrome en ny browserfane.

Søgegigantens billedgenkendelsessoftware har længe været tilgængelig på mobilen, hvor den er tilgængelig via Googles apps på iOS eller den native kamera-app på nogle Android-telefoner. Men sidste år kom Google Lens til skrivebordet via Chrome-browseren og kan tilgås ved at højreklikke på et billede og derefter vælge “Søg billede med Google Lens.”

Den nye Lens-sidebjælke i aktion. Billede: Google

Google Lens er designet til at kunne identificere alt fra bygninger og dyr til tøj, planter og kunstværker. Det giver en mere visuel måde at finde den information, du leder efter online. Funktionen lover meget, men det føles ofte som en sjov nyhed, som Google kæmper for at gøre til et nyttigt værktøj. Forhåbentlig for Google kan gøre det mere tilgængeligt på skrivebordet tillade dets potentiale at dukke op.

Det nye Lens-panel rulles ud til Chrome-brugere nu. Specifikke trin til, hvordan du får adgang til funktionen, kan findes på denne supportside.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here